Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasilacz AC/DC

Flap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oh good: UNIWERSALNY ZASILACZ Z REGULACJĄ 1000 mAh AC-DC - Od kiedy to zasilacze mają wbudowane baterie że dają 1000 mili Ampero-godzin ?

Flap:

Gdzie chcesz tego wentyla dać? Jak do kompa to masz w nim już zasilacz i możesz się wpiąć :D A jak gdzie indziej to kup se zasilacz uniwersalny, tak jak powiedzieli, tylko pamiętaj o odpowiednim napięciu (Zobacz na wentylatorze ile potrzebuje, ale na 99% będzie to 12v) i odpowiedniej mocy (Też na wentylu powinno pisać, ten zephyr ma: napięcie:12v, wymagana moc:0.18A = 180mA (miliAmper)) więc szukaj odpowiedniego zasilacza, jak kupisz o większej mocy to nic się nie stanie, jak mniej to będzie się wolniej kręcił ale też się nic nie stanie, tylko napięcie musi być DOKŁADNIE 12v.

Opublikowano

Do PCBOX'a potrzebuje ;)

Już obliczyłem moc itd. ten co podałem starczy, bo ma 300mA, a mój Zephyr 120 potrzebuje 180mA.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Kupowanie tego Zephyra to poroniony pomysł. Słyszałeś w ogóle jak on pracuję na max obrotach? Zephyrki masz w Brutusie, a to są suszarki. Weź sobie tą F12 i bądź zadowolony.

Opublikowano

Kupowanie tego Zephyra to poroniony pomysł. Słyszałeś w ogóle jak on pracuję na max obrotach? Zephyrki masz w Brutusie, a to są suszarki. Weź sobie tą F12 i bądź zadowolony.

Ale ja mam tego Zephyra xD Najpierw przetestuje w praktyce czy będzie słyszalny.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...