Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z YouTube (wtyczka)

Keerok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Posiadam internet od Orange, rozdzielony na dwa komputery, jeden stacjonarny i drugi laptop działający na wi-fi.

YouTube jest dla mnie głównym miejscem słuchania muzyki, lecz od pewnego czasu jest to niemożliwe.

Czekam na załadowanie się filmiku dobre 2 minuty (dokładniej to na pojawienie się kółeczka ładującego) i gdy wreszcie włączy się filmik, to płynnie leci i zatrzymuje się na 14 sekundzie.

Praktycznie każdy. Mówię tutaj o komputerze stacjonarnym.

Co więcej, dzieje się tak od około 1,5 tygodnia, wcześniej wszystko ładowało się w maksymalnie 5-10 sekund. I film leciał do końca bez żadnej "ścinki".

Wina internetu to nie jest, gdyż na laptopie, na wi-fi, w najdalszym zakątku domu ładuje się cały czas tak samo dobrze.

Być może jakaś wtyczka?

Proszę o jakąkolwiek pomoc, gdyż jest to uciążliwe i irytujące.

Opublikowano

Hmmm może ten net jakiś drewniany? :P.

Internet jest dobry.

zaktualizuj flash player, usuń historię (miałem kiedyś tak że zamulała przeglądarka usunąłem i było dobrze)

Historię usuwałem całą w sobotę, natomiast flash player mi się automatycznie aktualizuje.

Opublikowano

Zobacz czy masz aktualne sterowniki dźwięku i zobacz czy masz aktualnego flash playera.

I jeszcze zeskanuj sobie kompa może masz jakiegoś wirusa ?

gfavB10pn_eqqheww.png

Opublikowano

Zobacz czy masz aktualne sterowniki dźwięku i zobacz czy masz aktualnego flash playera.

I jeszcze zeskanuj sobie kompa może masz jakiegoś wirusa ?

Tak jak pisałem flash player jest aktualny.

Sterowniki dźwięku sprawdze, a antywirus na szybkim skanowaniu nic nie znalazł.

Opublikowano

Ok, działa wszystko po milionowym już restarcie komputera.

Póki co spokojnie sobie słucham muzyki, zobaczę jak to będzie przy ponownym uruchomieniu komputera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...