Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto zagrac?

Sinisalo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc.

Zawsze na globalu pogrywałem sobie wojem,ponieważ rzecz jasna gra nim się najłatwiej.Ostatnio zaczeło pociągac mnie do ninji.

Wsumie sam nie wiem dlaczego,moze dlatego,ze jest dobry w PVP.Aktualnie gram wojem level 50 eq dosc dobre.Do dyspozycji na taką ninje będe miec naprawdę dużo yang bo około 1,5kkk+eq,które miałem na woju czyli itemki 2k pz,dobre ebonitki,okrągła +9,fms +9 sr 41 kd +4 do expa.No i tak moje pytanko brzmi CZY WARTO PRZERZUCIĆ SIE Z WOJA NA NINJE?W szczególosci pod kątem expa,o dropa nie pytam bo moge załatwic sobie woja 35 level.WIEC WARTO?

P.S:Jezeli zechce grać ninją z pewnoscią kupie sobie koziki sr 45+(jeżeli uda mi sie takie zdobyc) i wtedy zostawic sobie fmsa sr 41 czy go sprzedac?Bo cięzko z expem na ninji.Za wszelkie rady bardzo dziękuje.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Archer czy Dagger?

Jezeli archer to exp na poli jest przyjemny lecz drogi.

Jezeli dagger, exp nim jest nieco trudniejszy.

Lecz mimo to ja polecam Ci sie zmienic na ta ninje, a woja, ew. zostawic jako dropka :>

x

Opublikowano

Ninja jest fajna na wyższym z sztylecikami np. szkrzydła +9 i jest pro do expa z buta. Do 65 lvla możesz expić na poli i w samych itemach pod hp i jelonkiem z wysokimi śr.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej grać wojownikiem. Ninja jest dobra w PVP na high lv i jest zawsze słaba w expie, a wojownik jest zawsze dobry w expie i PVP :)

Opublikowano

Jeśli umie się grać każda klasa jest silna :> nawet taki healler krytykowany potrafi dziabnąć nie jednego sure/woja ;> Sam gram ninja i jak najbardziej polecam grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...