Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][WEB] Strony, Patchery source

DZoNS@N

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przestań pierdolić głupoty. Deco nie sprzedawałby tego bez baz danych, a strony masz z jego dedyka, a że baza danych była na moim dedyku to jej nie masz więc proszę Cie przestań się ośmieszać. Zresztą co ja się produkuję... Deco wyjaśnił wszsytko w swoim poście.

PS. Chujowy ten patcher w sumie.

Dodam lepsze, bazy tylko brakuje przy m2w jutro wam ją dam :)
Opublikowano

Nie płaczcie z powodu limitów. Macie tutaj reup wszystkich stron z tego tematu spakowane w 1 archiwum. Skanu nie dam bo plik zajmuje +|- 40mb

xxxxxx

Jeśli autor tematu chce, może podpiąć do tematu ten link. Nowe stronki postaram się wrzucać do paczki tak żeby link się nie zmienił.

Ktoś zrobi ?

:D

Opublikowano

Wiem, ale ja tych stron nie mam zamiaru używać ;) a tym bardziej tłumaczyć komuś. Dałem tylko reup jak ktoś tam wyżej chciał. Strony mają prawa autorskie więc nie polecam ich używania ponieważ możesz mieć sprawę jeśli wkurzysz autora stronki

Ktoś zrobi ?

:D

Opublikowano

strona 2,3,5 ma zniknac dzieciaku:) I tak wasze serwery ktore ich uzyja beda tego zalowac.

Jo jo pierdol pierdol ja posłucham

Sie kurwa starzec odezwał

Opublikowano

Przestań pierdolić głupoty. Deco nie sprzedawałby tego bez baz danych, a strony masz z jego dedyka, a że baza danych była na moim dedyku to jej nie masz więc proszę Cie przestań się ośmieszać. Zresztą co ja się produkuję... Deco wyjaśnił wszsytko w swoim poście.

PS. Chujowy ten patcher w sumie.

Masz download do 10 patcherów (source) może coś sobie wybierzesz :D

xxxxxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...