Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Protomt2[Hamachi]

sudiah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

^^ naprawiona ?? sieci niema !! server off chwilowo czy 4 ever ?

Edit: lol ^^ to dziala serv czy nie sorry pisalismy w tym samym czasie :P

Opublikowano

Ok kiedy gdzies tak server on??.Sorry za to co up napisalem :P zdezorientowalem sie i bylem na 1 stronce jak pisalo ze reje naprawione ja dalem fast odp. i napisalem ze sieci niema niepatrzac czy jest 2 strona tematu SORRY :(

Opublikowano

GA mowi, że dziś będzie. Lepiej poczekać az odbuguje mapy bo zal grac na servie z pobugowanymi mapami... no tak czy nie.

Daj minusa... Minusie

Opublikowano

Sudiah wyleciales z GM bo nic nie robiles hmm sam serwa nie umiem ? zrobilem nowego Sam usunelem Ten Co mi pomagales :| wienc mi tu nic nie pisz zrobilem sam nowy tylko kolega mi stronke zrobil :| wienc nie mow ze bez powodu wyleciales po 1 wgl prawie na serwie nie siedziales i wgl ;|

Opublikowano

po 1 nic nie zmieniłes z tego co ja tam zrobiłem .. po 2 nie siedziałem na serwie bo zmieniłes sieci i nikt mnie nie poinformował .. po 3 polecam słownik ortograficzny i nawet odbugowac mapek nie umisz.. wszystko kostek robi, jak mu sie znudzi metin, skonczy grac to juz masz po serwie jak sie mapka zbuguje ;) i tak w ogóle to za to ze nic nie robiłem dostaje kicki z hamachi i z serwera ??? pff

Opublikowano

Hmm Usunelem dzisiaj all pliki i od nowa zrobilem tylko konta zostawilem i zrobilem takich samych bo byly dobre -.- Pztm zostawilem tylko sklepy inne zmienilem :| Kostek hahaha nie moglem mapek odbugowac wienc napisalem do niego potem on nie wiedzial i ja jakos odbugowalem wes nie placz ze Ci gm usunelem :| Kostek nic nie robil napisz do niego :)i sie spytaj :| Nie biore noobkow Do Gm I tyle ;|

Opublikowano

ta jasne ciekawe co pozmieniałes jak wszystko takie same ;) dobra juz sie z toba nie kłuce bo warna dostane . nara n0pku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...