Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Exping - żaden problem!

Matheoosh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto powody dla ktorych masz dostac bana.

1.nie odświeża sie tematów sprzed 3 miesiecy

2.za dluga sygnatura

psst. jbc to report

Detox Ban him Plox xD

Opublikowano

Ludzie, czy tak ciężko jest przeczytać i zobaczyć datę ostatniego posta. Dobre expowisko możesz znaleźć na Google.PL. Warn i usunięcie sygnatury for you.

Opublikowano

bez obrazu ale jestescie odrobine zalosni za dluga sygnatura mozliwe i powiniene dostac za to bana normalne ale jakies odswierzanie tematu KRETYNI bo inaczej nie mozna powiedziec jezeli temat dotyczyl by starej wersji nie powinno sie go odswierzac a jezeli dotyczy czegos co jest aktualne to dlaczego ma nei napisac ? exping bedzie zzawsze aktualny nie sadzicie ?

tylko jedno slowo KRETYNI nie mowiac o tych warn plz tacy opwini dostac [moim skromnym zdaniem] ban na procek [to oczywiscie jest zart bo niektorzy wzieli mnie za nooba i wzieli to doslownie bo ich iloraz inteligencji wynosi -156]

wojtasek(2) przez ciebei "pan bog" zabil jednego kotka bydlaku ^^ [patrz moja sygnatura]

Pozdro dla wszystkich takich inteligentow...

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

To moze dorub jeszcze dla wyzszych lvl ;P

nie wiem na czym exp xD "78 Dragon Knight"

//Ciach

• Dodaj nową pozycję...