Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KamerMod/Ban

Spaven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,
mam pytanie czy jak mam swoją główną postać tam 70 lvl itd Nie odpalam na niej żadnych botów a ni nic to czy mogę i tak dostać bana jak gram na postaciach np 10-30 lvl na kamermodzie ? Bo troszkę się cykam że mogę zostać zablokowane tamte postacie + główna ( nie wiem jak ban na ip czy coś )

Opublikowano

Może zostać zablokowana glowna jak masz konto główne i boty na 1 e-mailu i polecam ci zrobić 2 foldery metina z botem i bez , tylko uważaj bo mogą cię też namierzyć przez handel dlatego lepiej wyrzucaj itemy 1 kontem a 2 podnos .

Pomogłem ?

Nie Krępuj się daj Lubię To ! :)

Opublikowano

Bana na IP z reguły nie dają, jedynie dają bana na wszystkie konta powiązane jednym mailem.

Nawet jak już dostaniesz bana na tym 70lv to tylko na miesiąc, ale za 2 wpadką na modzie to już perm.

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie , często na pl dostaje się bana za kamer mod ? używanie tylko do expa postaci (żadne łowienie itd) ? ;P
Uf to dobrze czyli na legalu lecąca xD

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie , często na pl dostaje się bana za kamer mod ? używanie tylko do expa postaci (żadne łowienie itd) ? ;P

Ja na s23 mam wlaczony caly dzien bot i nie mam bana.

Zdazylem wbic 48 lvl ^^

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Ban jest wtedy, jak GM złapie Cie na gorącym uczynku. Tak to automat raczej nie daje banów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...