Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][VPS]SpeedBatlle.pl

VanBen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jakaś ściema taka maszyna to koszt ze 100 zł opłacona na rok...

Już to widzę wydali 1200 zł na maszynę niby - SERWERA NIE BĘDZIE ;)

Opublikowano

za duże prędkości,za duze zagrody albo spichlerz.serwer po samych parametrach światów zapowiada sie słabiej niz te servery które są do tej pory.pozdro

Opublikowano

Może inaczej,

Zakupiłem serwer dedykowany, na którym stanie nowy Gladiatus, jestem zupełnie sam i nie jestem maszynką do robienia dzień i noc, mam rodzine i życie prywatne...

Dodatkowo obok staną plemiona, ale niestety VanBen się nie odzywa więc nie wiem co myśleć, on tym wszystkim zarządza, dałem mu miejsce i zaoferowałem swoją pomoc, więc spokojnie co ma być to będzie prędzej czy później...

a czy to będzie dno czy też ciekawy serwer zależy tylko od jego założyciela...

Ja z swoje strony dokładam wszelkich starań by moi gracze byli zadowoleni, a że jestem jak wspominałem sam to trochę czasu mi na to schodzi...

Opublikowano

VanBen milczy... ja udostępniłem serwer też tracę na czacie,,, na GG też bana dostał?

Ja jeszcze chwile poczekam, jeśli się nie odezwie to serwera nie będzie, ja niestety nie znam się na Plemionach, chyba że ktoś się zgłosi do pomocy, ktoś kto ma odpowiednią wiedze i potrafi sam tym wszystkim zarządzać...

Ja daje miejsce do popisu... nic więcej, pracuje nad nowym serwerem gladiatusa nie dam rade wszystko na raz...

Nowicjusz
Opublikowano

@up tak to jest jak ktoś jest na coś napalony przez tydzień i robi zamieszanie a później twierdzi że mu się nie chce i już tego nie robi :D dla tego takie osoby nie powinny robić zapowiedzi tylko jak już jest wszystko gotowe to ogłaszać wszem i wobec.. to tyle z mojej strony w temacie :D

Nowicjusz
Opublikowano

I ? chwalisz się czy żalisz ? -_- napisz o Tym książkę może? nie ma go na GG drugi dzień ;)

A i chcesz stawiać serwer ? :D

Opublikowano

serwera pewnie nie będzie więc skończcie nabijać sobie posty i zamknijcie temat

@up tak to jest jak ktoś jest na coś napalony przez tydzień i robi

zamieszanie a później twierdzi że mu się nie chce i już tego nie robi :D

dla tego takie osoby nie powinny robić zapowiedzi tylko jak już jest

wszystko gotowe to ogłaszać wszem i wobec.. to tyle z mojej strony w temacie

To do Mnie ?

Będę jutro o 20 na gg

Nowicjusz
Opublikowano

To do Mnie ?

Będę jutro o 20 na gg

Nie to nie do Ciebie :) czemu tak pomyślałeś ? ;> :D to do tej osoby która narobiła nadziej każdemu na dobry serwer Plemion a później nie ma nawet odwagi chyba powiedzieć że jednak nic z tego a chodzi Mi o Pana "VanBen"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...