Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Instalacją.

xDizzee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem otóż miałem problemy z DoC, próbowałem je rozwiązać i nic to nie dało czemuż usunąłem folder itd. wszystko co widziałem - zauważyłem związane z tą grą, żeby spróbować od nowa zainstalować, ale wyskakuje problem przy ponownej próbie instalacji: MMDOC- PDCLive is already instaled. Click OK to remove the previous version or Cancel to cancel this instalation. Nawet po nacisku na OK nic nie daje pojawia się to samo. Czekam na odp.

Opublikowano

bo ona się instaluje nie do program files... Tylko gdzieś w dokumentach . W temp jakoś tak.

Down @ : właśnie xD , wpisz tak jak on z tym % w "uruchom" i folder ci się wyświetli . Potem znajdź ubisoft.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Może gdzieś w %appdata% szukaj (dane aplikacji)? U mnie np wygląda tak (WinXP):

C:\Documents and Settings\Ray William Johnson\Dane aplikacji\Ubisoft\MMDoC-PDCLive

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Wchodzimy w rejestr

Start -> Uruchom -> regedit

Wyskoczy nam bardzo dluga lista, klikamy

Edycja -> Znajdź -> MMDoC-PDCLive

8vviw2.jpg

30bfy8j.jpg

Jeśli nie mamy tego co na zdjęciu klikamy

Edycja -> Znajdź następny

jak usuniesz to co jest tam zaznaczone instalacja powinna normalnie śmigac w razie pytan pw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...