Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Młody let's player (5lat).

_NEXT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pierdole weż dziecko odciągnij od komputera a nie w minesrafta kazujesz grać i jakieś zjebane odcinki wstawiać ...

Ogólnie obejrzałem filmik i no dość niech nie robi takich plasków w buzi bo to przeszkadza , i jak już robi te filmik to jakieś sensowne typu 'My world' czy coś...

Suba dam ;)

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Do rośnij człowieku nie ucz go takich rzeczy. Teraz gra godzinę, a za parę lat 6h dziennie minimum. Jesteś jeszcze sam za młody żeby uczyć kogoś jak "żyć".

Zresztą i tak pewnie nie posłuchasz.

Opublikowano

Ale wy macie ból dupy. To, że wy zpierdala**ście za piłką w dzieciństwie to nie znaczy, że nowe pokolenia też muszą. Też jak byłem dzieckiem to tylko wychodziłem na dwór, ale wiem co to jest postęp technologiczny. Jak już wszyscy będą wyrzucać komputery na złom, bo będą hologramy to przynajmniej będzie miał co wnukom opowiadać. Co nie zmienia faktu, że minecraft to gówno.

Opublikowano

Ale wy macie ból dupy. To, że wy zpierdala**ście za piłką w dzieciństwie to nie znaczy, że nowe pokolenia też muszą. Też jak byłem dzieckiem to tylko wychodziłem na dwór, ale wiem co to jest postęp technologiczny. Jak już wszyscy będą wyrzucać komputery na złom, bo będą hologramy to przynajmniej będzie miał co wnukom opowiadać. Co nie zmienia faktu, że minecraft to gówno.

Mylisz pojęcie. Postęp technologiczny, a napierda....e w gry to 2 różne rzeczy.

Opublikowano

Zaraz zwrócę to co zjadłem na imieninach dziadka , wszystko w tym filmiku jest chujowe jak ten majnkraft , weź dziecko lepiej idź naucz się mówić a potem rób poradniki , ale w nowszych grach a nie zgry 100 lat przed murzynami

Trolling , hejty i wiele więcej !

Opublikowano

Nieeee.... Ile można Ja się pytam? Na tym naszym pięknym YouTube, jest już za dużo tego ścierwa majnkrafta... I do tego nagrywa, go 5 letnie dziecko... Wybacz, ale brak mi słów. Weź idź się pobaw z nim w piaskownicy, klockami LEGO! a nie od 3 roku życia, przed monitorem...

Pomogłem? Kliknij beztytuuubs.png

Opublikowano

Grę oczywiście już zmieniam na inną.Czego wy oczekujecie od 5 latka?O to chodzi, żeby on mówił to swoimi słowami.Moim zdaniem takie coś fajnie się ogląda.Nikt nie powie miłego słowa...Krytykujecie tak 5latka, a pare osób z was nagrywa gorzej od niego.

Opublikowano

powiem tak nagrywaj dla siebie i nie przejmuj sie gimbusami co hejtuja . ty nagrales cos dla siebie i to zostanie a gimbusy ino hejtuja bo sami nic nie nagrali. piona i oby tak dalej :P

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Opublikowano

Powiem tak.

Nie dość że gówniany srajkraft to i w dodatku 5latek nagrywa.

WTF? Kto by oglądał takie coś WTF?

Ja oglądam najcześciej lets playerów po 20 z poważnym głosem i profesjonalnymi nagraniami...

Ale to ... Żeby 5 latek nagrywał i jeszcze majnsrafta?

Boże... Idź wyprowadź go na podwórko bo coś czuje że on tylko przed kompem siedzi a później dziecko życia nie bedzie miało

bo tylko siedziało przy kompie i niczego nie umiało.

Taka prawda..

1377774857-U369478.png

Opublikowano

powiem tak nagrywaj dla siebie i nie przejmuj sie gimbusami co hejtuja . ty nagrales cos dla siebie i to zostanie a gimbusy ino hejtuja bo sami nic nie nagrali. piona i oby tak dalej :P

Człowieku pomyśl zanim coś napiszesz!

Autor tematu myśli, że większość z nas "hejtuje" bo dzieciak nie umie nagrywać! Tylko w tym rzecz, że my się o niego martwimy! Co wy myślicie, że jak dorośnie to zostanie nowym "Rockem"?!

Na serio z chęcią trzepnąłbym autora tematu w tą pustą łepetyne zanim zrobi krzywdę dzieciakowi!

No toć kurvva!

Najlepsze jest to, że ten szczyl i tak nie posłucha.

I nie popisuj się skoro i tak nie znasz normalniejszych słów niż "gimbus".

Opublikowano

Troche to dziwne no ale.. ja bym zmniejszył mu ten czas do maximum 30 minut. Bo serio się potem uzależni.. Niektóre teksty powalają :D

x2pt.png

Don't be shy | Member

Opublikowano

Może to dobrze, może nie, ale usuwam filmik i nie wstawiam nowych.

//zamykam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...