Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LEAGUE Points!

xd101910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jestem w Gold V na początku dostawałem za wina po 20-25pkt. teraz dostaje za wina po 6-7pkt. np. wygram dwa rankedy mam 14pkt. przegram jednego i znowu 0pkt...

przegrałem po awansie do golda z 3-4 rankedy pod rząd. Wie ktoś może o co chodzi z tymi pkt??

Opublikowano

dziwne... nie mam pojęcia, po przeniesieniu do gold 5 powinienes normalnie dostawać dość dużo pkt od 15-27 ok. punkty są przydzielane w zależności od poziomu przeciwnika.

Opublikowano

Wszystko zależy od poziomu twoich przeciwników oraz sojuszników, a także wpływ na to ma twoja aktualna sytuacja (dywizja). Skoro mówisz, że trafiasz na typków z silvera to znaczy, że ukryte elo jest jeszcze jedną nogą na silverze, a system chce cię po prostu sprawdzić, czy na złoto zasługujesz.

Opublikowano

Czytałem ze jak się przegra na starcie z 3-4 gry to potem gra się ze słabymi graczami i za wina dostaje się po 6-7pkt,,,!

Dopiero po 2 tyg bez grania rankedow to potem niby będzie sie dostawać juz normalnie pkt to prawda??

Opublikowano

Masz niskie ukryte elo. Mam to samo... 2-3wygrane rankedy = 20-30lp, jeden przegrany -30lp

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...