Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy w tym telewizorze jest wejśćie do xboxa360?

SkateMati1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HDMI do tego nie podlaczysz. Jedynie chinch lub SCART ( to co w xboxie ). Kinect do klocka sie podlacza, ale bedzie ciezko grac na tak malym ekranie.

ruch_13.jpg
Opublikowano

Grafa bedzie normalna, ale bedzie widac piksele spowodowane tym, ze telewizor jest starej daty.

ruch_13.jpg
Opublikowano

Duze te piksele beda widoczne czy malo.Prosze czy mozecie podac scerena jak to bedzie wygladalo bo niewiem czy mam kupywac tego x360?

Opublikowano

120qgxi.png

Masz w spolierze porównanie 720p i 480p.

Obraz jest mniej wyraźny, ale da się grać.

Jak chcesz więcej porównań to po prostu wejdź sobie na youtube, włącz jakiś filmik w 720p, a potem przełącz na 480p :D I taka będzie różnica na xboxie.

Opublikowano

euro jest to mozna grac ale lipnie się gra na takim telewizorze no ale da sie :P

Proszę o zniesienie mi ostrzeżeń ponieważ mam już niestety 90% i za to przepraszam !

Opublikowano

A jesli mam podlaczony dekoder przec scart to bede mogl jeszcze xboxa360 podlaczyc ?

Jesli masz dwa wejscia to tak. Jesli nie to na czas grania dekoder musisz odlaczyc

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...