Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5min roboty dla kogoś

mcmaster11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam dużo złota lecz powoli się kończy, chciałbym aby ktoś mógł mi go zrobić.Mogę nawet napisać dokładnie jak, potrzeba jedynie chęci i dobrego neta.

Posiadam:

Złoto: 124'977'987'935'199

Chce to kilka razy pomnożyć ponieważ mi wychodzi maksymalnie 6x , a zazwyczaj to 2x lub wcale stąd zamiast zyskać to tracę(internet 1mb posiadam).Stąd prośba o zrobienie kilka razy tyle.

Opublikowano

przepraszam ziomek ale ja to bym chciał tyle mieć i istnieje już wiele tematów o tym samym

Tak tylko istnieją że chcą złoto, a z małej sumy zrobić coś to trzeba godziny, max abord 2,5mld , a tu masz dużą kwotę , jak bym dysponował lepszym netem nie ma problemu.Ale sam bawiąc się teraz to aby to tracę.Bo jak nie wyjdzie to połowa kwoty idzie w piach.

Opublikowano

Tak tylko istnieją że chcą złoto, a z małej sumy zrobić coś to trzeba godziny, max abord 2,5mld , a tu masz dużą kwotę , jak bym dysponował lepszym netem nie ma problemu.Ale sam bawiąc się teraz to aby to tracę.Bo jak nie wyjdzie to połowa kwoty idzie w piach.

Albo inaczej jeśli nie chcecie zrobić tego za darmo, posiadam przerobionego skara na błyskotki, który się naprawia.Jestem skłonny go wysłać za zrobienie złota.

Opublikowano

Witam , mam dużo złota lecz powoli się kończy, chciałbym aby ktoś mógł mi go zrobić.Mogę nawet napisać dokładnie jak, potrzeba jedynie chęci i dobrego neta.

Posiadam:

Chce to kilka razy pomnożyć ponieważ mi wychodzi maksymalnie 6x , a zazwyczaj to 2x lub wcale stąd zamiast zyskać to tracę(internet 1mb posiadam).Stąd prośba o zrobienie kilka razy tyle.

Opublikowano

Albo inaczej jeśli nie chcecie zrobić tego za darmo, posiadam przerobionego skara na błyskotki, który się naprawia.Jestem skłonny go wysłać za zrobienie złota.

za skrypt do scara moge troche porobić

Opublikowano

Posiadam:

Posiadam:

Mogłbyś powiedzieć jak taka dużą sumę można uzyskać? Bo ja znam jedynie bug na pokłady ze powielam 10poklad jak sprzedaje ale to jedynie niecale 200MLN jestem do przodu ;/ Daj rade.Z góry dzięki

Opublikowano

Posiadam:

ja ci moge zrobic ile chcesz, za scara ;D tylko opisz jak to sie robi tu masz moje gg:42096495

Opublikowano

ja robie sprzedając poklady ale tym sposobem na raz robie ok 200 baniek ale jest szybszy sposob i tego wlasnie nie wiem

to mial bym ci poklady sprzedawac??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...