Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Vayne Ulti - Fps

DJ D-VorT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem dziś Vayne i ku mojemu zdziwieniu gdy odpalam ulti moje fps'y spadają do 10-5. Niby te ulti jakiś specjalnych efektów nie dodaje ale nie da się wyrobić. Jak grałem na becie na ruskim Vayne nic się nie działo, a potem sformatowałem komputer zainstalowałem lola i oto się to dzieje. Jest jakiś plik który odpowiada za to aby go usunąć i spatchować od nowa albo naprawić to? Będą + spam - report.

csyt2-signa.png

Opublikowano

reinstal/repair próbowałeś ???

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

-Zmniejsz detale

-Zaaktualizuj stery

-Zmniejsz rozdziałe gry i kompa

-Jak nie podziała reinstal windy

-Kup nowego kompa

Mi też czasami ścina, ale da sie grać (kulka jayce, ulti nunu czy inne) I mam nowego kompa, ale przyczyną jest słąba grafika i monitor 22'

reinstal/repair próbowałeś ???

A co mu to da idioto do sześcianu?

xxx

Opublikowano

Żeby nie było niejasności mam wszystko na najmniejszych (ustawiane z poradnika na FPS), gra śmiga mi na 60 fpsach na summoner, tylko jak ulti odpale to lagi niesamowite, a tego kiedyś nie było.

csyt2-signa.png

Opublikowano

proponuję zrobić repail

ponadto możesz sprawdzić czy sterowniki do twojej karty graficznej działają poprawnie

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Sterowniki mam zaktualizowane teraz, jak i przedtem. Repair się robi ale coś nie sądzę że zadziała, a formatować nie będę specjalnie dla lola.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Nie mam takiego cuda, mam kartę graf. Intel, a sterownik do niej Graphics Media Accelerator Driver.

csyt2-signa.png

Opublikowano

toooo.... może po prostu karta za słaba? nie wiem, ja ostatnio też mam lagi np. jak Khartus odpala swojego ulta, to tnie niesamowicie, a kiedyś tak nie było i również nie mam pojęcia dlaczego tak jest.

Opublikowano

Zrobiony repair i dalej nie działa.

@2x up. U mnie jak odpala ulta to się nic nie dzieje, tylko je je**** ulti vayne.

Patrzcie na liczbę FPS :)

BEZ ULTI :

vayneo.jpg

Z ULTI :

vaynez.jpg

Dodając że tu nikogo nie było, a championi i miniony - 20 fps :< A normalnie się utrzymuje w TF 30.

csyt2-signa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...