Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pyt]Czo kupić?

dakominek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kv-1 s ma potężne działo , Przeciętny pancerz , Średnio mobilny, nawet celny

Hellcat ma też dobre działko , papierowy pancerz , szybkość (72 najwieksza w grze:D)

Też się zastanawiałem i wybrałem kv i narazie gra mi się przeciętnie ale juz coraz lepiej bo musze kupić to działko za 17 k expa ;d

Więc polecam kv-1s

Licze na + ;d

Pomogłem ?

Nie Krępuj się daj Lubię To ! :)

Opublikowano

kv-1 s ma potężne działo , Przeciętny pancerz , Średnio mobilny, nawet celny

Hellcat ma też dobre działko , papierowy pancerz , szybkość (72 najwieksza w grze:D)

Też się zastanawiałem i wybrałem kv i narazie gra mi się przeciętnie ale juz coraz lepiej bo musze kupić to działko za 17 k expa ;d

Więc polecam kv-1s

Licze na + ;d

Uzbieraj na tę działko to zmienisz zdanie z przeciętnie na zaje**ście :)

Opublikowano

@up Hellcat nie jest najszybszym czołgiem w grze.

Dokładnie. Taką samą prędkość maksymalną ma chociażby A-20, A-32, T-50-2...

Grałem kv 1s i 122mm jest według mnie jednym z lepszych dział w grze

To działo jest zdecydowanie przesadzone jak na ten tier, ale dobra. Nie o tym.

Jeżeli miałbym taki wybór, wybrałbym Kw1S. Dlaczego ? Szybko się bije, bo można ładnie pomykać na kompaniach. Owszem, M18 również lecz najczęstszym błędem rozstawiającym jest pojmowanie hellcata jako typowego scout-a, przez co ginie jako jeden z pierwszych ^^. Pozatym, jeżeli wdasz się z bójkę z jakimś czołgiem, szybciej cało wyjdziesz sportem, niż hellcatem. Dobra mobilność zapewnia mu szeroki wachlaż rozwiązań taktycznych w bitwie. Możesz nim zarówno wspomagać flanki, raszować lub bronić bazy. Jest to czołg dobry (za dobry) jak na swój tier. Nawet gdy wyrzuci cie na VIII spokojnie możesz sobie poradzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...