Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] 0 punktów za grę

bartekketrab

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, od jakiegoś czasu daje strasznie mało punktów za wygrany ranking, jestem w silver 1, i od 95+ dawało 1 punkt, jakimś cudem doszedłem do 99, i gdy wygrałem dało mi aż 0 punktów, a gdy przegrywam, zabiera 5.. chciałbym się was poradzić co zrobić, myślałem nad napisaniem do supportu gry.

tutaj ss:

leag.png

Strasznie mało widać, jakaś dziwna roździelczość...

ekran jak widać jakby podzielony.. ze względu posiadania dwóch monitorów.

Opublikowano

Kilka razy dostałeś po +0, czy tylko raz?

Jak raz, to nic się nie dzieje, czasami są takie bugi. Nieraz, za przegraną możesz dostać nawet + punkty.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Pierwszy raz, ponieważ pierwszy raz doszedłem do 99.. tak nie możliwie jest dojść do 99.

Mam nadzieję że wygram i dostanę +1 punkt : ), strasznie irytujący bug.. powinni go naprawić takie coś może zadecydować o losie gracza, ponieważ niektórzy mogą skończyć grę po takim wybryku, a tego to oni nie chcą.. zdarzyło sie kupić rp.. więc dzięki nam mają co do ryja włożyć.

Opublikowano

System chce ci dopiec, aby sprawdzić twój aktualny poziom, jeśli uda ci się przejść normalnie do golda, to punkty "znormalnieją". Te 0pkt nie wygląda na buga. Drugą sprawą jest sprawdzenie profili twoich sojuszników i przeciwników, jeśli są niżej od ciebie to po prostu masz pod górkę.

Opublikowano

Ten system jest gorszy niż stare, elo.

To chyba nie bug ostatnio dianą przegrałem mecz i dostałem +3ptk, ale miałem 20/5 o ile się nie mylę.

Opublikowano

mialem to samo, 99 pkt wygralem i nic, znowu wygralem i dalej nic . potem przegralem, nastepnie wygralem i mialem serie do golda

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

Dzięki wszystkim za odpowiedzi, mam dokładnie jak Veynard, teraz muszę 3 z 5. przegrałem pierwsze dwie.. gram trzecią, no cóż, jeszcze raz dzięki, później rozdam plusiki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...