Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z jakiego powodu i kiedy zaczęliście przygodę z naszym forum?

Nasze forum  

56 użytkowników zagłosowało

1. 1. W którym roku do??czyli?cie do nas?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie takie jaki temat.

Ja zacząłem przygodę z wami w 2010 roku, nie pamiętam dokładnie kiedy ale szukałem forum gdzie coś by mnie zainteresowało.

Na początku tylko czytałem, czytałem i czytałem dopiero w moim 6 profilu zacząłem pisać, dotarłem do ok. 20 postów (mistrzu :P)

Nawet nie wiem po co zakładałem nowe konta. Ale dobra, zrobiłem se przerwę półroczną, prawie wcale nie siedziałem przed komputerem. Ale zaczęły się wakacje a po wyjściu ze szpitala nie za bardzo mogłem grać w piłkę ,gdyż byłem nader osłabiony. Więc zacząłem poszukiwanie gier i tak trafiłem znowu na te forum, a dokładniej na grę Metin2. Zaprosiłem kolegów do owej gry i expiliśmy. Po jakimś czasie uznałem że ta gra jest monotonna i głupia, do tej pory nie wiem czemu tą grę wybrałem... Ale dobra, następnie znowu zacząłem poszukiwanie gier online, tym razem jedynie na tym forum i natrafiłem na minecraft. Mój pierwszy serwer? Z pluginem heroes, działkami i miastami. Chyba najlepszy do tej pory, przynajmniej tak go zapamiętałem. I gram do tej pory w minecraft. No oczywiście, w inne gry też grałem, między innymi Skyrim, Morrowind, Fifa, Rappelz, WoT, ale najdłużej minecraft.

No dobra, rozpisałem się xD. Teraz Wasza kolej.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Z jakiejś, niewiadomej przyczyny założyłem 1 konto (coś koło 2009), udzielałem się głównie w dziale Metin 2, potem wgl. nie wchodziłem na forum, aż zapomniałem passów, i założyłem 92835982985 kont. Teraz mam tylko to jedno.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Ja jak dobrze pamiętam jestem od 2012 roku lecz konto później założyłem.

A zacząłem tak że poprostu na necie mi się nudziło to szukałem różnych cheatów do (chyba c.s i innych) tak więc napotkałem temat na tym forum.

Później zobaczyłem że to forum o cheatach więc będę częściej tu zaglądać. Zaglądałem ale coś mnie skłoniło do założenia konta.

Założylem i później zacząłem się udzielać itp.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Zobaczyłem ryj futura i stwierdziłem, że taki ryj nie może zostać nietknięty i tak o to przybył pogromca futura

Przyszedłem dla beki

1342269791-U312181.jpg
Opublikowano

To było 3 lata temu gdy byłem napalonym metinowcem. Szukałem cheatów do tejże gry no i spodobało mi się bo dość dużo tego tutaj było. Ale konto założyłem chyba jakoś po miesiącu od 1 wejścia na forum

Opublikowano

Zaraz wszyscy będą mówić ze są 2k7 tylko pasów zapomnieli do starych kont :)

Ja przyszedłem bo razor130 mnie zaprosił.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Ateland, który był największym szajsem i niewypałem wszechczasów. A później pomyślałem sobie: czemu by nie zrobić własnego priva? I tak tu utknąłem, pomagając początkowo ludziom tworzącym privy :). Teraz piszę głównie w dziale o C++ (gdzie nabijam 1 post na 2 dni), ostatnio trochę w Duel of Champions, ale kogo obchodzi, co ja robię :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

To było pewnego słonecznego dnia, wszedłem do gry WarRock i wszedłem do mapy o nazwie "Lost Temple" grałem sobie bardzo dobrze (staty 20:3 do teraz pamiętam) po 5 minutach wszedł gracz o nicku TheDevileee09 dokładnie pamiętam doszedł do naszej grupy, graliśmy tak sobie aż on zaczął latać po mapie dosłownie myślę sobie "co jest grane !?" więc pomyślałem sobie że napisze do niego na pw i tak zrobiłem napisałem mu "siema co ty używasz że tak latasz" a on mi na to "mam cheaty" bez namysłu napisałem do niego "a skąd masz te cheaty" a on do mnie napisał "z pewnego forum" ja do niego "podasz mi nazwę tego forum ?" "ta trzymaj: mpcforum.pl dział warrock hacki boty bugi".Gdy tak już skumałem wyszedłem z gry i wszedłem na stronę mpcforum następnie szukałem przez dobre 1-2h działu WarRock xD, gdy już znalazłem wszedłem do poddziału hacki,boty,bugi ukazała mi się cudowna lista cheatów do warrocka wszedłem do jednego z tematów gdzie był cheat, ale gdy tak się cieszyłem i chciałem pobrać wyskoczyło mi "nie możesz zobaczyć treści do pobrania gdyz nie jesteś zarejestrowany/zalogowany" pomyślałem sobie "o szit muszę się zarejestrować".I tak oto jestem na forum.

Ps.2011 :D.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Ja jakoś trafiłem na mpc w 2008/2009 szukałem informacji na temat priv srv metin2. Potem pamiętam czasy jak wchodziłem tylko dlatego, że aktualizacje/obejścia dawał andrzejt17 do EasyMetin2 (expbot) xD.

photo261314.png

Opublikowano

Szukałęm z kumplem serverów do Minecrafta :p on tu mił konto i powiedział ze mam sobie założyć byłem tutaj jako Kejran ;_; ale hasła zapomniałem -_- i tak powstał Snickers1000 (akurat snickersa jadłem )

no i od minecrafta się zaczęło i głównie się wypowiadam tam i tu w pogaduszkach ;)

Opublikowano

Ja od 2009 roku, oczywiście przez grę Metin2. Szukałem jakiś tam cheat'ow. Potem rok 2010 założyłem konto ponieważ chciałem się o coś spytać i tak jakoś zostałem. Teraz przeglądam sobie tematy i jak mnie coś zaciekawi to staram się też udzielać i pomagać osobą. Tak sobie patrze co się dzieje na MPC, ogólnie to się wiele zmieniło przez te parę lat. Trochę osób odeszło, a też nowi przyszli.

Logo.JPG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...