Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak gry polecacie ?

sanandre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam ps3 i nie wiem jaką grę kupić .

Polecicie coś ?

gry jakie mam :

-FIFA 12

-COD MW 3

-BF 2

gry które zamierzam kupić : (będę tu także wpisyał takie jakie mi się spodobaja które podacie )

- Uncharted 3

-God of war : wstąpienie

-Red Dead Redemption

-Call of Duty: Black Ops 2

Podawajcie po minimum 2 gry , chyba że akurat ta gra jest naprawdę fajna.

Jeśli podacie pare fajnych gierek w które np. graliście a nie z internetu wzięte nie testowane to przypuszczam że będą like .

Moje tut'y

Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?

:P

Opublikowano

Bioshock seria.

Nie wiem jak z brinkiem na PS'a lecz na Steamie jak grałem ostatnio 3 tygodnie temu były pustki 1 pełny serwer.
Kupuj God of wara ;D

logo1.png
Opublikowano

Moim zdaniem obowiązkową pozycją jest Red Dead Redemption i będę to podkreślał zawsze w takim temacie ;)

Jak lubisz sandboxy to pokochasz RDR, gra podobna do serii GTA (ci sami producenci/Rockstar) ale wszystko dzieje się na dzikim zachodzie, nawet jeśli nie przepadasz za takimi klimatami to gra Ci się spodoba.

Fabuła bardzo fajna i przejrzysta, zrozumiesz całą historię głównego bohatera bez problemu. Prócz głównych misji których jest chyba około 54 *dokładnie nie pamiętam :P są jeszcze zadania poboczne oraz wyzwania, gra posiada dodatkowo multiplayer który po przejściu singla zapewni Ci dodatkowe godziny grania, opcji rozgrywki w trybie MP jest naprawdę dużo, od robienia misji po jakieś wojny gangów. Gra posiada naprawdę fajne DLC, najlepszym jest Undead Nightmare gdzie mamy do czynienia z hordami zombie :D

Jeśli zdecydujesz się na kupno RDR to obowiązkowo wersję GOTY ze wszystkimi dodatkami

Drugą moją ulubioną gierką na PS3 jest Call of Duty: Black Ops 2, po prostu FPS jaki trzeba mieć, gram codziennie po kilka "meczy" dużo lepszy niż MW3 jeśli chodzi o dynamikę rozgrywki, fajne mapy i bronie.

Nie wiem jakie gry by tutaj jeszcze opisać, nawet nie bardzo mi się chcę rozpisywać ;) więc polecę jaką listą gier w które warto by zagrać

Wszystkie ekskluzywne tytuły na PS3

UFC3 - jeśli lubisz się naparzać i wolisz bardziej realistyczne walki ;)

+1 do serii Batman

seria Assassin's Creed

NBA 2k13 - od strony graficznej powala, najlepszy kosz w jaki grałem do tej pory

Dodatkowo polecam Ci zainwestować w PS Plus, dają naprawdę konkretne tytuły, w przyszłym miesiącu Demon's Souls, podobno konkretna gierka, do tego klasyk z PS2 - Ico oraz Shadow of the Colossus HD, SOTC to pozycja obowiązkowa, jedna z lepszych gier wydanych na PS2

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Ja osobiście Red Dead Redemption uważam za nudną grę, ale to tylko moje skromne zdanie. Polecam drugą i trzecią część gry Uncharted.

a4yfzc.png

Shut the fuck up!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...