Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] postacie najlepsze na mida i jungle

unicornofgloom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na mida to uwielbiam grac Mordekaiserem,Diana i Fizz a co do jungli to moim main championem do jungli jak widac zreszta po avatarze to jest jax uwielbiam ta postac(szczegolnie wtedy jak sie gra premade z kims kto gra na midzie) doskok + stun +gracz z mida robi swoje ignite i od razu kill wchodzi druga postacia jest xin tez podobnie jak jax doskakuej i podrzuca co tez mozna od razu killa zlapac a trzecia postac do jungli to udyr odpalasz e dobiegasz do kolesia klikasz q i sie robi ciekawie jak przeciwnikowi szybko wchodza hity po 70 przy 600-700 hp :) :)

SW5tYXRlb19fX2V1bmVfX181NjFfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX181X19fM19fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Mid, hmm... Kassadin, Ahri, Lissandra :>

Dosyć mobilne postacie,true dmg, dosyć wytrzymałe.

W jungli preferuje Nasusa, Jarvana IV czy Volibeara, w moim spostrzeżeniu jungler musi być tankowaty :>

Dobry slow czy wybicie, trzy tanki, dobre dmg chociaż z jednego skilla.

Opublikowano

Mid: Diana, Fizz, Morde postacie trudno skontrować z dużym dmg ;)

Jungla: Jarvan IV (postać, które posiada znakomite gangi dzięki Q + E oraz R), Lee Sin ( doskok + wykop z ulta), Volibear (To Q <333 + te dmg nawet gdy mamy tankowaty build <3).

Opublikowano

Na Mida polecam:

Fizz, Katarina, Diana, Swain

A do jungli:

Jarvan IV, Shaco, Sejuani, Rengar

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Opublikowano

Mid:TF,Ryze,Ahri, dobry roam, dobre CC, dobry dmg, range też okej

Dzungla:Jarvan IV,Volibear,Hecarim - dobre ganki, sustain w dżungli i tankowaci

Opublikowano

Na midzie z tego co zaobserwowałem dobrze jest grać TF'em,Fizz'em i Ahri - lecz mi to nie moja specjalność, co do jungli to w 100% polecam ci Volibear'a, do tego lee sin no i ostatnimi czasy sejuani. Parę dobrze wykonanych ganków w early i już masz ugraną całą grę.

https://www.youtube.com/watch?v=cTGQrA5HHIU

^ król ^

Opublikowano

Co do mida to: Kassa, Kata(tu trzeba uważać, bo można się ładnie nafeedowac, ale 1 stun na ulta i przesrane), Lux(dobre dmg + klatki + daleki ult)

Jungla: Jax, Rammus, Xin

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Na midzie najlepszymi pickami w obecnej mecie sa: TF, Ahri, Kha Zix, Ryze.

Jungla to nie moja specjalizacja ale moge napisac moje obserwacje: Lee sin, Jax, Xin Zhao :))

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Jayce

Na mida też jest dobry ale zależy na kogo.

np. grasz rankeda i widzisz że ktoś bierze khazixa (80%) że będzie na mid to można brać jayce na niego zresztą z większością innych i ap i ad sobie radzi , champion można powiedzieć do carrowania ;).

Khazix jak znowu podejdzie zmieniasz w młot combo i odpychasz i znowu zmieniasz broń , jedynie jayce trzeba się poduczyć i wyczuć moment kiedy co zrobić oczywiście jayce to nie jest aż tak silna kontra na khazixa ale jest ok.

ale raczej wole go na top ;).

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...