Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oceny serwerów Metin2.PL przez graczy

Tomaholik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Exandros

1.Ocena 6/10
2.Atmosfera na serwerze 7/10
3.Cena za Kamień Duchowy 30kk+

4.Czy warto grać? W shinsoo + Chunjo nie, bo praktycznie na palcach mozna policzyc ilosc graczy. w Jinno jednak gitez ;)

1364672805-U250359.png

Opublikowano

Onyks

1.Ocena 7/0

2.Atmosfera na serwerze 7/0

3.Cena za Kamień Duchowy 22-25kk

4.Czy warto grać?

Co prawda graczy nie jest dość dużo jednak w większości są to ludzie naprawdę w porządku. Wg mnie serwer godny uwagi ;>

Opublikowano

Syriusz

Ocena 9/10

Atmosfera: 6,5-7/10 dla ludzi z jinno i niektórych z chunjo, 9/10 za atmosfere w Shinsoo.

Cena za kd: 7-7,5/8kk

Czy warto grać?: Warto, fajny serwer, dość dużo ludzi i bardzo niskie ceny. Minusem serwera jest fakt, że w innym królestwie niż shinsoo jest totalna chamówa, ksuje każdy każdemu, na sohanie panuje totalna dzicz, ostatnio zabijano mnie gdy przejeżdzałem do królestwa jinno przez spot BO i typki potrafiły jechać za mną, żeby tylko mnie zabić ale gdy przyszedłem z kolegą 75+ to sobie odpuścili. Miałem do wyboru ten serwer i solar, wybrałem ten, bo jest troche mniej ludzi co jest dla mnie +, bo nie ma takiego pchania się wszędzie, ale mimo to często wszystko jest pozajmowane.

Grymuar

Ocena: 9,5/10

Atmosfera: 9/10

Cena za kd: ok. 27kk

Czy warto grać?: Serwer bardzo fajny, grałem tu za nim przeniosłem się na Syriusza, ludzie bardzo mili. Nie wiem czy warto grać, preferuje nowsze serwery, ale jeśli wam to nie przeszkadza to jak najbardziej tak. Jeden z przyjemniejszych serwerów.

E9mwj60.png

Opublikowano

Solar

1. Ocena

7/10

2. Atmosfera na serwerze

8/10

3. Cena za KD*

~4kk

Czy warto grać?

Raczej tak, niskie ceny, niczego sobie atmosfera i potezna topka

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...