Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] HOSTINGI!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem bo ownserver najwidoczniej leży i wogule. Chce się przenieść na hosting gdzie mógłbym kupić ( nie orientuje się zabardzo ) Maszyne albo na jakimś hostingu np pukawka gdzie bym mógł umiescic 100slot albo przynajmniej 50. Ovh nie ogarniam zabardzo ale chciałbym jakiegoś VPS 16gb tylko nie ogarniam gdzie to znaleźć nie orientuje się ;/ daje like+

Opublikowano

VPS-a 16GB ciężko spotkać poza tym będzie drogi a jeśli już znajdziesz to będzie w wirtualizacji Open której nie polecam do serwera gier.

W wirtualizacji KV lub XEN będzie droższy prawie równy cenie serwera dedykowanego . Więc jeśli już chcesz coś kupić z taką ilością pamięci ram to dedyka.

Z kimsufi :

https://www.ovh.pl/serwery_dedykowane/kimsufi.xml - Największa oferta wcale nie jest taka zła jakościowo .

lub kolejna z lepszym procesorem :

https://www.ovh.pl/serwery_dedykowane/sp_16g.xml

A jeśli nie potrafisz zamówić/kupić serwera przez stronę internetową to szczerze mówiąc odradzam tworzenie serwera minecraft :)

„Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa”

Rudy Krasnolud z Wiedźmina

Opublikowano

Umiem zamówić/kupić tylko chodzi mi o szukanie odpowiedniego serwera/maszyny i która waszym zdaniem będzie lepsza. Dzięki masz like+

Opublikowano

Jeśli nigdy nie miałeś styczności ze stawianiem serwerów na Vps-ach czy dedykach to się za to nie bierz ponieważ wcale nie jest to takie łatwe.

Ja ci polecam kupić coś na hostingu Disconnect.pl

Jeśli ilość dostępnych slotów cie nie zadowala to napisz do suportu i na pewno się dogadacie.

Dodatkowo na Disconnect.pl jest tanio oraz nie ma lagów.

Opublikowano

Mam pytanie bo chce zamówić na disconnect a wogule jak wybieram wybierz gre to tam nie ma Minecraft HELP ...

@edit

Dobra znalazłem musiałem zmienić lokalizacje xD:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...