Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Parę pytań.

Michas303

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Jaka jest szansa na bana gdy używam Red Bota Pro ?

2. W jakim mieście warto zacząć grę? Tak żeby nie daleko były dobre expowiska dla knighta.

3. Czym najlepiej nawalać ? Czytałem o tym że axe są dobre, natomiast na swordzie mam już parę skilli.

4. Z jaką ilością gotówki przydałoby się przejść z rooka, tak żeby mi na eq wystarczyło ?

Świat Aurora.

Opublikowano

1. Jaka jest szansa na bana gdy używam Red Bota Pro ?

2. W jakim mieście warto zacząć grę? Tak żeby nie daleko były dobre expowiska dla knighta.

3. Czym najlepiej nawalać ? Czytałem o tym że axe są dobre, natomiast na swordzie mam już parę skilli.

4. Z jaką ilością gotówki przydałoby się przejść z rooka, tak żeby mi na eq wystarczyło ?

Świat Aurora.

1. Zawsze jest szansa , wystarczy używać bota z glową i zmieniać miejsca bocenia.

2. Venore/Thais bo masz blisko orki,trolle,roty

3.Ja preferuje axe

4. Myślę że 1-2cc na początek starczy

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

To jak łatwo zdobyć hajs na rooku ?

Sory myślalem ze będziesz miał hajs na mainie żeby przełozyć albo coś , oczywiście starczy Ci mniej np 2-3k na jakiegoś p seta, dwarvenke , axe jakieś . Zbieraj wszędzie gdzie popadnie

Opublikowano

Jeszcze dwa pytania. Gram na Aurorze. To świat open pvp (tak mi się wydaje) czyli coś w stylu wychodzę z depo/temple i od razu dead ?

I na Island Destiny ( czy jakoś tak, tam gdzie się profesje wybiera) do ilu skillić >?

Opublikowano

Jeszcze dwa pytania. Gram na Aurorze. To świat open pvp (tak mi się wydaje) czyli coś w stylu wychodzę z depo/temple i od razu dead ?

I na Island Destiny ( czy jakoś tak, tam gdzie się profesje wybiera) do ilu skillić >?

Tak miejsca w ktorych nie masz takieo kuleczka pod eq oznaczaja ze nie ma tam bezpiecznej strefy.

@ nieoplaca sie skillac na isle of destiny wyjdz stamtad pojdz do ab i skilluj tam na trollach potem roty itd itd

Opublikowano

A jest jakiś sens gry na czymś takim ? Grałem kiedyś na podobnym serwie (selena bodajże) i z depo wyjść nie mogłem...

Jak nie ogarniasz pvp to po prostu przejdz sobie na non-pvp bo bez sensu będziesz się wkurzał.

@up Refugia, guardia,harmonia,secura

Opublikowano

A jest jakiś sens gry na czymś takim ? Grałem kiedyś na podobnym serwie (selena bodajże) i z depo wyjść nie mogłem...

tez gralem na selenie i w thais zawsze stali noobki i ubijali ;D to bylo jakies 4-5 lat temu ;)

teraz juz tego nie ma bo wiecej graja boty

12345ab.jpg

Opublikowano

Jakie eq kupic po wyjsciu na maina ? Mam 3k kasy. Knight. Świat Aurora.

I jeśli możecie to napiszcie w jakim przedziale cenowym co mam kupić, żeby nie przepłacić.

Opublikowano

Jakie eq kupic po wyjsciu na maina ? Mam 3k kasy. Knight. Świat Aurora.

I jeśli możecie to napiszcie w jakim przedziale cenowym co mam kupić, żeby nie przepłacić.

Kup p seta najlepiej i do tego jakies axe i idz skiluj.

Opublikowano

Plate armor 500 gp

Plate legi 200 gp

dark/steel helmet 300 gp

dwarven shield 250-300 gp

Orich axe 500 gp

Ps.

Wszystko powinno być w markecie

Do tego polecam knife kupic przydaje sie do skillowania.

Opublikowano

Raczej sickle skoro ma bić z axe ;d

W sumie racja , mój błąd :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...