Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Otwarcie ekwipunku zacina mc

aqwertya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam minecrafta ze stronki zyczu. Klikając na silnik z buildcrafta wyswietla mi sie eq z toomany items i zcina.... Nic nie działa, musze zamknąć mc... Co zrobic? :D Tak mam optifine itd. Zwiekszylem ilosc ramu dla mc. Gra normalnie chodzi, dopiero gdy chce coś zrobić z jakimś itemem typu silnik.

Opublikowano

Usuń Too Many Items. To on pewnie zwiesza grę. Zrób update i wgraj tylko optifine.

P.S. Co to za stronka "zyczu" ?

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

minecraft.zyczu.pl (jeśli wstawianie linków jest zabronione to sorki). To taka stronka gdzie możesz pobrać launchera który ściąga ci gotowego minecrafta z modami. Możesz równiez dzięki niemu wgrywać modyfikacje bez specjalnej zabawy w kompiowanie i wklejanie ( sam ci instaluje mody automatycznie, tylko wybierasz mody). W tym "mceku" mam do wyboru wgrane paczki modów. Ja korzystałem z Tekkit Lite 1.4.7.

#EDIT Dzięki Taylor. Pomogło. Dzięki koksu :D

#EDIT2 Chciałbym jeszcze dodać, że nie przydzielajcie również zbyt dużo RAMU. Po przydzieleniu prawie 1,5GB po paru minutach wyskakiwał błąd out of memory. Zmieniłem na 1GB i chodzi jak się patrzy. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...