Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zmina poglądów a brak pomysłów(Nazwa Przywoływacza)

BlindMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie co mam zrobić ciągle myślę nad nową nazwą Przywoływacza ale nie mam pomysłów na trochę zmieniłem nastawienie m.in.do muzyki i nie chce mieć nazwy nastawionej tylko do jednego gatunku.Skąd wy braliście pomysły :mitologia czy tak spontanicznie ?

Nie chce takiej nazwy a jest promocja.Proszę o jakieś podpowiedzi.

Z góry Dzięki

Cpt%20Vezzie_eune_64_3_logo.png

Opublikowano

Aby być najlepszym podstawą jest w miarę profesjonalny nick (a nie np. jak ktoś mówił "WsadźMiTu98PL". Tak czy inaczej ja swój wybierałem spontanicznie, najpierw miałbyć Lynx, ale zajęty, wybrałem swoją ksywkę a teraz mam zamiar zmienić na "Drone". Wyobraź sobie jak caster na streamie wypowiada twój nick po zabiciu kogoś, a będziesz wiedział czy jest odpowiedni :P

Opublikowano

Ja swój sam na spontanie wymyśliłem ;]

I jak mam coś wymyślać to tylko na spontanie ew. czasami jak coś w tv ciekawego poleci tzn coś z czego mógłbym skorzystać albo wykorzystać to w nick'u.

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Osobiscie nick wymyslilem bez zbednego myslenia i polecam to samo tobie. Najlepsze nicki to takie brzmiace fajnie w jezykach obcych, warto tez zastosowac w nich literki, ktore w innych jezykach sie czyta inaczej niz pisze, np. eau : o (french).

Opublikowano

Nick nie musi miec zadnego znaczenia, moze to byc slowo zlozone z losowych liter ktore fajnie wygladaja razem i maja dobre brzmienie ;]

Ja na swoich nickach lece na forach, grach itp.

No w lolu mi sie zdarzylo ze jeden z trzech nickow "Corvi" byl juz zajety...

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

Ja robie tak, że wchodze na

http://en.wikipedia.org/

i klikam "random article" czy coś takiego.

jak jakaś nazwa mi się spodoba to biorę :) .

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Mój 1. nick stachokoxu :D Póżniej master0690 i ten ujdzie w miare.

Ja robie tak, że wchodze na

http://en.wikipedia.org/

i klikam "random article" czy coś takiego.

jak jakaś nazwa mi się spodoba to biorę :) .

Dobree :D masz tu gangsterski nik:

Coleophora crexella

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...