Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 US

ViQney

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym kiedyś wrócić do zwykłego Metina bez żadnych debilizmów jak na privach (nie pytajcie dlaczego), ale na PL wiadomo już ch***** się zrobił i mam pytanko. Czy na Metinie US i ENG też się zrobił jak na PL że już tam tylko same dzieci grają i itd ? Tylko szczerze i pozdro wszystkim ;)

Opublikowano

Nie wracaj na PL jeśli nie masz ogroma wolnego czasu i nie masz z 1000 zł na IS :)

Z innych globali najbardziej polecam grać na Metin2 PH Ceny malutkie miła atmosfera codziennie jakiś event

Wpadaj do Shinsoo :)

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie chcę wracać na PL, ale chcę wrócić do zwykłego Metina i nie wiem czy na innych angielskich serwerach też jest zje***y jak nasz Polski Metin :P Więc postanowiłem że pogram na US czy ENG choć nwm czy warto. Hmm, PH ?

To co wy polecacie PH czy US ? :)

Opublikowano

Us jest juz przejęty przez GF nie ma juz tego samego co był kiedyś od z8games czyli ten sam syf po za tym mało graczy, chyba ten ph będzie lepszy inna firma tym zarządza, ale i tak polecam privy lub jakąś nową lepszą grę to już nigdy nie będzie ten sam metin

pozdrówka

Ej sprawdź TO (koleś jest zajebisty !)

http://www.youtube.com/user/TheAsterkcr#p/u/9/wTflXMsnf4c

To jest prawdziwy Polski Underground !!!

Opublikowano

Jezu co wy wgle gadacie?

Gram na arkantesie i jakos nie widzie cheaterow.

Po drugie, "dzieci neo" jest bardzo malo, jak znajdziesz fajna gildie z ktora bedziesz ogarnial to gra sie robi przyjemna

No ale jak wolisz to graj na us :D

x

Opublikowano

Zacznijmy od tego że metin2 SG przejął metin2 US więc USa już nie ma.

Jeśli chcesz grać to polecam Ci grać na SG gdyż łatwo można tam zarobić.

1363095337-U286162.png
Opublikowano

No dobra, myślę że się chyba biorę za PH, tylko jest pytanko, dużo ludzi tam gra ? Żeby się wszędzie expiło z graczami :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...