Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Ps3 z internetem

Felcor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od pewnego czasu mam problem z internetem grając w fife 13 w ps3 . Ciągle mnie wywala z meczów i pisze że zostałem rozłączony, a tak na prawdę internet mam bo na komputerze wszystko normalnie chodzi . Na ps3 gram tylko online w fife 13 więc nie mam porównania czy w innych grach też mi sie tak dzieje . Za pomoc daje lajki .

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Jak nie masz innych gier to pożycz od kogoś taką która nie wymaga online pass i sprawdź

Skoropisze, że Ty zostałeś rozłączony ewidentnie problem leży po Twojej stronie, co innego gdyby w komunikacie było, że połączenie zostało zerwane, wtedy by wynikało z tego, że to wina serwerów gry - swoją drogą Fifa13 ma skopane serwery bo i mnie często się zdarzy, że mecz zostaje przerwany

Jak się łączysz?

Zrób test połączenia w konsoli i sprawdź czy wszystko jest jak powinno

819531478353821175209.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tak używam przez wifi . W jaki sposób po kablu ? Podłączyć kabel z ps3 do routera ?

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Tak używam przez wifi . W jaki sposób po kablu ? Podłączyć kabel z ps3 do routera ?

Po kablu, czyli bezpośrednio połączyć kabel dostarczający internet z konsolą.(z pominięciem routera)

Opublikowano

Podłącz pod router, obejdzie się bez zbędnego konfigurowania

Opublikowano

Tak podłącz przez kabel .

Ale zdaje mi się że możesz miec ograniczone NAT i dlatego , możesz nie móc grać we wszystkie multiplayery .

w takim wypadku, wystarczy tylko odblokować porty w routerze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...