Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wylacza sie...

Matrix233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam pewien problem z metinem a mianowicie przy włączaniu metina loguje sie wybieram postać pasek sie ładuje do 1/4 i wurzuca mnie na pulpit ...

Co mam zrobić ?! próbowałem juz reinstalu metina reset kompa tez nie pomogl . Help !

Ps:Jesli napisalem w zlym dziale przeniescie temat :D

Opublikowano

Siema. Mam pewien problem z metinem a mianowicie przy włączaniu metina loguje sie wybieram postać pasek sie ładuje do 1/4 i wurzuca mnie na pulpit ...

Co mam zrobić ?! próbowałem juz reinstalu metina reset kompa tez nie pomogl . Help !

Ps:Jesli napisalem w zlym dziale przeniescie temat :D

Pierwszy sposób to zrób jak pan @UP napisał ,a drugi to usuń pliki root i locale z clienta i ponownie spatchuj grę jednak za nim to zrobisz zobacz czy tylko na jednym serwerze taki wywala błąd.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Być może masz zbugowaną postac. Sprobuj spatchowac, a jesli to nie pomoże odbuguj na stronie. Jesli pomogłem daj like. ;p

Opublikowano

Pierwszy sposób to zrób jak pan @UP napisał ,a drugi to usuń pliki root i locale z clienta i ponownie spatchuj grę jednak za nim to zrobisz zobacz czy tylko na jednym serwerze taki wywala błąd.

Umiecie czytać?

Autor najwyraźniej napisał, że reinstalował gre.

@Topic:

Na jakim serwie grasz? Global/priv - daj nazwę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...