Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moze Zrobimy Własna Gre Www Via>>

DeadMen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo zbieram team do zrobienia gry www via gra najprawdopodobnie bedzie na silniku podobnym do oGame ale to może się zmienić bo posiadam jeszcze 2 silniki gier

wiec

1 z nich to silnik gdy podobnej do traviana niestety po angielsku i bedziemy musieli spolszczyć co to będzie długo trwało i silnik gry RPG nie pamietam już jakiej jakbyście byli zainsteresowani pisicie na PW szukam kogos z dobrym netem by wrzucić 15 mb na FTP

bdccLsFwED.png

Opublikowano

SIemka! Ja mogę, jak co to napisz na gg: 9823303 omówimy co i jak, jaka gra itd.

Proponuję RPG coś jak Margonem, dużo osób "leci" na takie gry;)) Ale co i jak to juz ty ustalisz.

MPSForum wystartował! ;) Zapraszam na serwer!

Opublikowano

Mogę być tą osoba z szybkim netem xD 15 mb to nic xD mogę. mogę też zająć się spolszczeniem tego 1 silnika w ogóle mogę pomoc bo mam fantazje ;]

jak co to gg 5939536

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

W spolszczeniu to i ja moge pomoc :D

moge rowniez zrobic reklame ( jakis baner czy cos ) ;p ale to dopiero bo zakonczeniu pracy nad gra zeby sie nie okazalo ze ja zrobilem baner a nic z niego nie bedzie =]

Opublikowano

witam ja jestem chętny, uczę sie php i css, a html umiem na podstawy ciągle się rozkręcam z dniem na dzień i posiadam z ponad 30 silników to co mogę też, moje gg to 10942318 i nick jak piszecie to proszę ridick lub belly

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Znam podstawy pythona i c++ ale nie wiem czy się przydam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

SIemka! Ja mogę, jak co to napisz na gg: 9823303 omówimy co i jak, jaka gra itd.

Proponuję RPG coś jak Margonem, dużo osób "leci" na takie gry;)) Ale co i jak to juz ty ustalisz.

polecam RPG maker xP - margonem to shit- nawet własnej grafiki nie zrobił - na tym programie możesz w 5 min zrobić identycznego margonema

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

polecam RPG maker xP - margonem to shit- nawet własnej grafiki nie zrobił - na tym programie możesz w 5 min zrobić identycznego margonema

Od kiedy to rpg maker sluzy do robienia gier via www?

Odpowiedziales w 2 tematach i w obu napisales praktycznie ta sama bzdure. Jesli musisz spamowac to rob to z sensem -..-

Opublikowano

RPG mozna zrobic w Elysium DIamond lub Eclipse Evolution ale to nie na via www tylko cos typu OTS ze taka druga tibie [nawet lepsza] mozna zrobic :] Bawilem sie tym silnikiem ale do takiej gry trzeba dedyka :]

A i xenex co ty pier***isz ?? Przecie RPG Makerem XP nie zrobisz Mmo

@ DeadMen To a'la travian to silnik Devana ?? Bo jak tak to moge pomoc mialem kiedys na tym silniku gierke :]

-

Opublikowano

O mój Boże,z takim teamem to możecie nawet chińskie gry spolszczać.Jeden szkopuł : czy ktoś tu coś umie?(pytanie retoryczne)

W każdym razie powodzenia.

\m/ \m/

GG: 9261310

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

... co do odpowiedzi do mnie:

tak da sie wystarczy podmienic pare plików i wrzucic na jakis serwer :)

ale mi chodzilo głównie o MARGONEMa :P

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Pr0 Team, autor tematu nawet nie podał nazwy tego "silnika" o ile go ma. Hosting też macie profesionalny, na chacie u jakiegoś kolesia O_o.

76561198001815076.png
Opublikowano

Co ty gadasz Margonem w większość ma swoją grafikę.

Kliknij Lubie to ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedys pamietam, ze sie bawilem troche santic engine...

Wyszlo cos takiego: >KLIK<

Zapal szybko sie skonczyl i wisi w sieci takie nic ;>

Opublikowano

Autorowi tematu zapał zgasł -,- od czasu napisania 1 postu żadnego innego nie napisał, wątpię że zajrzał tutaj ;/

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...