Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Która lepsza

kamilos10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie problem mam do wyboru 2 zbroje na łuka tunika ducha i spojrzenie strażnika mam 62 lvl i za bardzo kasy to ja nie mam dużo wiec nasuwa się pytanie czekać i kupic xysa u6 +7 dobrą czy tą na 62 taniej :P ale u7 +7 ^^ Która jest lepsza :P Moim zdaniem ta na 62 jest lepsza bo ma więcej defa uniku itd ale z xysa ma 6 resa na mrok ale to tylko tyle bo tamte buffy prawie są podobne prosze o odp :P

Opublikowano

Z Xyrsa jest lepsza moim zdaniem, ale ja na twoim miejscu kupił bym jakąś u4/u5 i zostawił kasę na Krok na 74 :-)

May the lord protect me as the world gets hectic.

sygniacia.jpg
My voice projected my life reflected.

Opublikowano

Hmmm dobra rozumiem ale dziś rano kupiłem sobie tą tunikę na 62 u7 +7 za śmieszne pieniądze 2,3kk więc nie będę juz kupował z xyssa tylko będę zbierał już na 74 zbroje . Moim zdaniem to jedynie z xysa ma ten res na mrok a tak to tamta na 62 lepsza :P ( ale z xysa fajnie wygląda ^^ ) A i jeszcze jedno żeby nie spamic tematami :P czy osło z sztylów jest cały czas aktywna np jak mam włożone wk ? i czy one się sumują z łukiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...