Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inveron [Hamachi]

Inn

Po reaktywacji będziecie grać ?   

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Po reaktywacji b?dziecie gra? ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest jeden problem.

Chodzi tutaj o dmg w pvp. Wszyscy za mało biją z powodu dużo HP. Przydało by się eq z bizu by zwiększyć wszysctkim DMG x3 spokojnie.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

@carlos

Zamierzamy niedługo dodać epicką biżuterię. To powinno załatwić ten problem.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

o Nowe Bizu Bedzie Miodzio na Serwerze bardzo duzo gra Graczy jak na serwer hamachi Polecam :D

Opublikowano

Proszę dodać scan clienta i launchera

Skan dodamy jak wejdzie Inn ponieważ nie ma go teraz daj czas do jutra proszę ;)

Daj Lajka ! ;)

Opublikowano

Niby GA na hamachi jest stronka ładnie śmiga a jednak jest błąd połaczenia z serwerem ;/

@EDIT

Pobrałem spolszczenie wkleiłem do clienta i wszysko smiga :P

d527743595.png

Opublikowano

Inn dorób sieci bo nie ma Cie na gadu a mam sprawę małą :)

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Jak dla mnie nic nowego ^^ zwykła przeróbka jakiś plików [Gotowców] i to dosyć nieudolna. Przypuszczam że Derina i będzie masa bugów. Na serwer nie wbije wielu rzeczy nie jest dopasowanych pod mój typ. :) 5/10 Powodzenia w polepszaniu serwera ;p

HempGru nie ładuj kitów pliki są przerobione ;3 Widać to gołym okiem :) To nie są zbędne komentarze.

Inn jeśli nie znasz mnie ;) nie masz prawa mówić co znam co rozumię Itp.. Gram pewnie w metina oraz mam większe doświadczenie od kogoś takiego jak ty ale no cóż nie ma tematu co dalej ciągnąć ^^ Jak dla mnie gotowiec i to tyle oceniam go na 5/10 a preżkę tak samo :x Powodzenia z serwerem ^^

image.png

Opublikowano

Jak dla mnie nic nowego ^^ zwykła przeróbka jakiś plików [Gotowców] i to dosyć nieudolna. Przypuszczam że Derina i będzie masa bugów. Na serwer nie wbije wielu rzeczy nie jest dopasowanych pod mój typ. :) 5/10 Powodzenia w polepszaniu serwera ;p

To nie są gotowce tylko czyste pliki i all są Inn'a więc bez zbędnych komentarzy.

Daj Lajka ! ;)

Opublikowano

Ciekawy i przyjemny serwer do grania, troche jest męczenia się z podnoszeniem dropu, bo jest troche tego, ale da sie żyć. Jedynym i chyba największym minusem jest to, że rzadko jakikolwiek GM wejdzie na serwer, przez co nie ma eventów.

Uczeń
Opublikowano

Ciekawy i przyjemny serwer do grania, troche jest męczenia się z podnoszeniem dropu, bo jest troche tego, ale da sie żyć. Jedynym i chyba największym minusem jest to, że rzadko jakikolwiek GM wejdzie na serwer, przez co nie ma eventów.

Jak chcecie eventy! to powiedz jakie na takim servie, jakie nagrody? xD

HempGru nie ładuj kitów pliki są przerobione ;3 Widać to gołym okiem :) To nie są zbędne komentarze.

A widzisz tu cie muszę zmartwić bo to nie gotowce :)

nom niestety za dużo ludzi potwierdzi jak to robiłem od początku a że

poprostu mam te zbroje i bronie to nie znaczy ze gotowce bo inaczej by

każdy dedyk był gotowcem :) wiec jak się nie znasz proszę nie udzielaj się bo aż żałosne sa te twoje komentarze :) nie podoba sie nie graj proste ;) mniej lagów dla prawdziwych graczy :)

@Topic:

Co do servera to Dodaje nowe bossy oraz Bizu. Więc gra będzie lepsza :)

Opublikowano

Zawsze można coś wymyśleć, a to PvP, OX'y, PvP parami, coś jak wojna królestw, tylko wszyscy podzieleni jakby po połowie serwera. Nagrody też można wymyśleć prosto, fryzy, nowe kd lub po prostu +5, jakaś unikalna zbroja, broń, cokolwiek. :)

Opublikowano

Jak chcecie eventy! to powiedz jakie na takim servie, jakie nagrody? xD

A widzisz tu cie muszę zmartwić bo to nie gotowce :)

nom niestety za dużo ludzi potwierdzi jak to robiłem od początku a że

poprostu mam te zbroje i bronie to nie znaczy ze gotowce bo inaczej by

każdy dedyk był gotowcem :) wiec jak się nie znasz proszę nie udzielaj się bo aż żałosne sa te twoje komentarze :) nie podoba sie nie graj proste ;) mniej lagów dla prawdziwych graczy :)

@Topic:

Co do servera to Dodaje nowe bossy oraz Bizu. Więc gra będzie lepsza :)

Proponuje Bizu klasowe (podstawowy bon na hp + int/sila/zr/wit)- nie dodać tylko przerobić te co są (niebiany... ametystowe (zamiast wartosc ataku dać poprostu max hp - np 2khp i 14 sily)

kilka propozycji jeszcze sie napisze jak sie wejdzie na serwer :D bo narazie pobieram (PIĘKNA 2RĘKA , bardzo mi sie spodobała chyba zrobie mentala tylko by ją widzieć :>)

PS: czekam na perma za % bo juz mało mi zostało :> a chce sie dowiedzieć kiedy mam nowe konto założyć i ip zmienić :*

Opublikowano

Wbijcie i zobaczcie jak server zostal edytowany .. Doszlo teraz nowe bizu i podobno beda zbroje i zbronie

Na servie niema lagow wiec milo sie gra ..

Opublikowano

Serwer bardzo mi sie podoba mam nadzieje ze dlugo bedzie stal bo mam zamiar pograc na nim :D Klienta juz zasysam xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...