Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry przeglądarkowej

Snickers1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam jakiejś gry przeglądarkowej w której zdobywa się poziomy lub tytuły ;)

(narazie taką grą jest MPC forum piszę tematy i posty zdobywam tytuły , reputację )

Grałem już w Holy War ale szukam gier typu BF play 4 free lub army rage

piszcie co sądzicie

Opublikowano

bf p4f nie jest przegladarkowa tylko tak sie uruchamia ;x Ale sprobuj moze bf heroes ;x

A jak przez przegladarke; war2, desert operation, plemiona, amorion, darkorbit, seafight ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Podam ci w jakie ja gram :)

Ogame

Jak się połapiesz to super gierka,te stworzenie planet,robienie floty i rozpieprzanie komuś tej floty :D

Gladiatus

Też fajna gierka ale w tych czasach nie jest prosta po prostu potrzeba dobrej postaci aby się wybić :)

Shakes & Fidget

Chyba o tym już słyszałeś bardzo prosta gra i w dodatku humorystyczna jak na swój klimat :)

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja polecam grę Travian. Tylko że tam aby zdobyć "tytuły"(medale lub wstążki) trzeba być niezłym taktykiem i załapać się do topki tygodnia w jednej z dostępnych statystyk.

sygna.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo dobrze trafiłeś, mam dla Ciebie dosyć nową grę, która łączy obie te gry w sobie oba typy gier z wymienionych przez Ciebie. Gra ta polega na rozbudowie miast, budowie wojska oraz badaniu nowych nauk, w celu zwiększenia np.: limitu miast, albo ulepszeniu armii. Wojskiem można atakować inne wrogie miasta, albo ruiny, czyli neutralny wytwór z potworkami i surowcami do przejęcia:)

W grze do wyboru są 4 razy, które odpowiednio tworzą 2 frakcje- jasną (dobrą) i ciemną (złą). Miernikiem siły w grze są gwiazdki. Najwięcej gwiazdek to 5. Mając 5 gwiazdek zyskujesz nowe możliwości takie jak:

-kupno bohatera (z czasem nawet 3 bohaterów), których możesz rozwijać poprzez zdobywanie doświadczenia i podnoszenie leveli.

-kupno zwojów i artefaktów, które bohater możne używać

-łapanie wrogich bohaterów podczas ataku na nasze miasta

-łatwa kooperacja z innymi graczami

Wiem już, że nie można dawać ref-linków, więc jak chcesz zostać moim uczniem i dostawać codziennie trochę złota i ludzi to napisz mi na priv to dam Ci link, a jak nie to po prostu zarejestruj się tu:

mlgame.pl

Polecam

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Z podobnych gier przeglądarkowych to przychodzi mi na myśl The West rozgrywka jest prowadzona w realiach dzikiego zachodu pojedynki, bitwy fortowe (spora innowacja wpisz w yt bitwa fortowa thewest to zobaczysz co to) questy itd. jednakże gra się pusta zrobiła gdyż właściciele postanowili zrobić z gry maszynkę do robienia pieniędzy

Wejdź jeszcze na tę stronę tam są przedstawione recenzje dużej ilości gier na przeglądarkę http://www.mmomania.pl/. Opinie użytkowników na tamtejszym forum powinny być. Lub tutaj Szukam Gry Przeglądarkowej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...