Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Informacja][Dyskusja] Szóste karty specjalisty [HOT]

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wcale te sp6 wojownika nie bedzie lipne, sp5 lucznika byloby na poziomie kury, gdyby nie jego stuny w prawie kazdym skilu, a sp6 zapowiada sie totalna porazka (kto wie, moze i sie myle, zobaczymy). Jednak sp maga bedzie najlepiej w skilach wygladalo. Ciekawe jak w pvp.

Niewiem jak wy, ale mi sie wydaje, ze temat przeistoczyl sie w dyskusje :)

Bo to właściwie ma być dyskusja :P W końcu jesteśmy na forum ;)

/KlauS :#

Opublikowano

Hmmm ale kusza lucznika bedzie traktowana jako luk ja sadze ze najlepsze jest sp6 maga a jezeli chodzi o reszte sp to sie przekonamy ;)

Sadze ze za duzo tych sp teraz bedzie taki haos ze o kurwa :/

Jezli juz maja byc jakes sp to ja bym wolal zeby najpierw jako sp7 bylo mroku dlatego ze dla lucznika sin jest lekko zjebany wiec jakies fajne by sie przydalo (tylko zeby nie spieprzyli)

Sp8 - chcialbym aby bylo to ostatnie dodane sp w czasie okolo roku !!! Poniewaz tego bedzie tak duzo ze gra bedzie stasznie haotyczna

Pozdrawiam sorry za orto

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Opublikowano

Te sp nie beda z nm. Zasada zdobywania sp5+ bedzie podobna jak na sp5.

@KlauS

W temacie zamiast informacja zmien na dyskusja, bo 1 z 2 nie pasuje :D Szczegolik... B)

No dobrze, nie bij ;_;

/KlauS :#

Juz mialem brac zamach- farciaz xD

Opublikowano

Jeśli chodzi o zdobywanie karty to będzie tak samo jak z sp 5 bo ktoś wstawiał na boardzie filmik z rajdu wodnego na którym dostaje sie sp 6.Więc sp 6 nie będzie w nm !

nostaleh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...