Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ile teraz kosztuje diablo Iii i czy warto?

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli lubisz farmic i siedzieć w statystykach godzinami , żeby porownac ktory item bd lepszy to gra jest idealnie dla ciebie.

W diablo 3 fajnie się gra przez pierwsze 2/3 miechy potem gra zaczyna się cholernie nudzić.

Opublikowano

Teraz Diablo 3 da radę kupić chyba do 140 zł więc uważam, że warto. Warto mieć znajomych do gry i wspólnie przechodzić grę. Farmienie przyjemne. Polecam.

2u40wi1.jpg

Opublikowano

Powiem tak, np. na allegro masz taniej (gdzieś tak 120-150 zł), ale to są zazwyczaj same kody bez pudełek. (UWAŻAJ OD KOGO KUPUJESZ!)

Co do gry to miło się gra, ale np. mojego kolege zbanowali na zawsze (aby uzyskać możliwość gry musi kupić nową gre) za niby wgrywanie cheatów... chociaż ich nie wgrywał. Mnie po długiej przerwie (nie grałem ok. 3-4 miesiące) również zablokowali konto (jednak na e-mail powodu nie przysłali).

Pozdrawiam Dayder.

Opublikowano

Cenowo gra leży od 140 do 170 zł. Ja kupywałem ją za granicą w dzień premiery to zapłaciłem za nią około 200 zł z groszami. Na początku gra wydawała się wyrąbista lecz po paru tygodniach stałego grania się znudziła. Nie grałem w nią po tym sporoo czasu lecz teraz znów zaczołem grać i znowu mi się podoba. Ciekawe tylko na jak długo.. :)

6yxw.png

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...