Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ile teraz kosztuje diablo Iii i czy warto?

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka to co wyzej. Gra jest godna uwagi? Bo slyszalem ze ja zajebali.

I chodzi mi o cenę w sklepie

@edity

Sorry zły dzial

Opublikowano

Wczoraj byłem w saturnie (szczecin) gra pudełkowana była za 170zł, na keye.pl masz bodajże za 140 zł (ale wersja cyfrowa) zastanów się czy opłaca się dawać 30zł za opakowanie:P.

Co do diablo, osobiście kupiłem w dzień premiery, chęci zeszły do grania. Osobiście nie polecam.

Opublikowano

Ja 2 tygodnie temu kupiłem diablo za 120 zł w media markcie ( Radom ) Płyta + pudełko + klucz .
Diablo 3 Ci polecam ze względu na to że gra wciąga oraz przy dobrym farcie można na niej zarobić tyle co się na nią wydało ;)

Wg mnie diablo 3 warto zakupić jeśli lubisz takie gry oraz jeśli twoja karta graficzna i podzespoły wytrzymają by nię nie grzały .
To tyle odemnie ;)

Opublikowano

Wczoraj mój kolega kupił za 138.9zł na inexus.pl
A co do tego czy warto to jak nie zagrasz to się nie dowiesz.. Ja kupiłem w premierę i mi się podoba.

Opublikowano

Powiem tak

Jak lubisz to kup ja się zawiodłem na tej grze xD

260 PLN w Dupe

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Ja powiem tak : Dzięki botowi zarobiłem na 3 kolejne konta
Ale jako sama gra to nic ciekawego nie wnosi

Zabici wrogowie lubią się rozerwać

Opublikowano

To jest najgorsza PŁATNA gra w jaką grałem. Przez pierwsze 4 miesiące fajnie się grało a potem się zaczęło nudzić przechodzenie 4 aktów na 3 poziomach trudności każdą postacią. Cały czas to samo. I tylko farmienie non stop. Gra jest tragiczna. Nie może się równać z Diablo II w które grałem od 5 lat do 9 conajmniej. Gra wciągająca niesamowicie. Jednak D3 to był duży zawód. Po pierwsze: najlepsze itemy to legendarne, nie ma już słów runicznych które były charakterystyczne tylko dla D2. No i tego klimatu brakuje... nie polecam ale wybór pozostawaim tobie.

Opublikowano

Nie każdy ma dobry internet. Ja mam ok. 100 kb/s i niestety lepszego nie da się załatwić. Gra ściągałaby się 5 dni bez przerwy. Tylko szkoda, że koledzy obok mogą mieć nawet 250 mb/s, a mieszkają za ulicą, ja niestety przed ulicą i nie ma internetu kablowego, tylko radiowy. :(

Opublikowano

Warto jest grać . Blizzard się powoli stara i robi postępy . Kto zaczyna grać niech pisze na priv mam do oddania sporo legend na początek .

Rób coś co lubisz robić, coś co sprawa Ci przyjemność a nie będziesz tego żałował nawet gdy się nie uda bo zdobędziesz doświadczenie .

Opublikowano

To jest najgorsza PŁATNA gra w jaką grałem. Przez pierwsze 4 miesiące fajnie się grało a potem się zaczęło nudzić przechodzenie 4 aktów na 3 poziomach trudności każdą postacią. Cały czas to samo. I tylko farmienie non stop. Gra jest tragiczna. Nie może się równać z Diablo II w które grałem od 5 lat do 9 conajmniej. Gra wciągająca niesamowicie. Jednak D3 to był duży zawód. Po pierwsze: najlepsze itemy to legendarne, nie ma już słów runicznych które były charakterystyczne tylko dla D2. No i tego klimatu brakuje... nie polecam ale wybór pozostawaim tobie.

Jak dla mnie to diablo takie już jest, że przechodzisz, a późneij tylko farmisz. I w d2 było identycznie, jedynie klimat był lepszy i kilka opcji typu właśnie słowa runiczne. Tam też sie latało w kółko to samo i farmiło i tak jak boce w d3, tak bociłem w d2

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Więc tak - wczoraj zauważyłem Diablo 3 w mediaexpert za 147 zł. Poszedłem do sklepu w mojej miejscowości - gry nie było. Chciałem zamówić do sklepu grę - powiedzieli że za 169 zł ale za 147 zł mogę zamówić przez internet. Pobiegłem do sklepu i UWAGA patrzę gra jest już w sklepie internetowym za 169 zł! W 20 minut zmienili cenę! Popatrzcie nawet na ceneo jest jeszcze stara cena na mediaexpert! - http://www.ceneo.pl/11450919?se=X5Bk_YAmMr94U5eTX5xnj8suYNmaiX-8&gclid=CNr--4X9v7cCFYRa3godoEcAfQ

Co za chamstwo! Teraz nie kupię tej gry i nic na Dzień Dziecka! Co za Polska!

Opublikowano

panowie poczekajcie, przeciez nie od razu rzym zbudowano. napewno z czasem do diablo dorzuca rozne rozniste itemy itp zeby zaciekawic graczy :)

Opublikowano

Konto można łatwo odzyskać w empiku kupiłem w ten pt za 150 zł raczej nei rozpaczam ztych 10 zł wydanych na pudełko :) Ja zrobiłę msobie wczesniej przerwe od diablo ale znowu mnei zachwyciło i zNowu chce mi się tylko w to grać a ten egzemplarz kupiłem dla brata bo najlepiej jest greaz razem naprawde bo do tego dochodzi rywalizacja ;)

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dodam swoje 3 grosze - ilu graczy tyle może być opinii - niestety moja jest na NIE - nie warto - gra jak na razie jest maksymalnie zjechana i to chyba wina real many i trybu online.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...