Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premium tank 5 tier 750 golda

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Było takich pytań już milion - Churchill 3 albo t-25, ale jak masz wybór to najlepiej w ogóle nie kupuj bo jak chcesz nimi bardzo szybko zarabiać to się zawiedziesz i to bardzo.

2815676267.png

Opublikowano

Bo także widzę jak wywala Churchilla III na VII tiery?

Kurwa.

Ja mówię o matchmakingu Churchilla III, ty mi wyjeżdżasz, że T-25 wywala cię na VII.

Potem, gdy piszę, że T-25 to nie Churchill , piszesz mi, żebym nauczył się czytać, bo Churchilla III widzisz na VII

Teraz twoja odpowiedź ZNOWU nie ma sensu, bo ja już kurwa napisałem, że pewnie był w plutonie.

MATCHMAKING CHURCHILLA NIE POZWALA MU BYĆ NA VII

Naucz się myśleć, potem pisz.

Pozdro

shoob.png

Opublikowano

Witam, chciałbym się zapytać jaki czołg mi polecicie T14, Churchill III, T-25, Matilda IV, Lefh (ta arta francuska IV tieru) napiszcie mi jakim się najlepiej zarabia.

posiadam t25 i t14 i powiem ze zarbiaja podobnie jak kw1 czy stug

w weekend 105leFH kupilem i zarobek na premce ok 30 k przy czym jest to maszynka do klepania fragow . ładuje 8.02 , jest celna , ladny kat dziala , zero splasha , a dmg jak u francuza matilde za 9 dmg strzelisz w tigera za 500 wejdzie + pozar ... czyli takie amx105

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

Kurwa.

Ja mówię o matchmakingu Churchilla III, ty mi wyjeżdżasz, że T-25 wywala cię na VII.

Potem, gdy piszę, że T-25 to nie Churchill , piszesz mi, żebym nauczył się czytać, bo Churchilla III widzisz na VII

Teraz twoja odpowiedź ZNOWU nie ma sensu, bo ja już kurwa napisałem, że pewnie był w plutonie.

MATCHMAKING CHURCHILLA NIE POZWALA MU BYĆ NA VII

Naucz się myśleć, potem pisz.

Pozdro

to wytłumaczysz mi jakim kurwa cudem widzę na VII tierze (nie był w plutonie) widziałem Churchilla III?

Mogę potwierdzić że wywala mnie na T-25 na VII tier bo nim gram a Churcha III widziałem z 2-3 dni temu na VII.

Pozdrowienia Noobku z tym Pr0 kontem, Sam musisz się nauczyć myśleć i grać w WoT'a bo noobisz jak pospolity pomidor w swych wypowiedziach.

Pozdro.

Sig.png

Opublikowano

Fajnie, ze gdziekolwiek wczesniej napisales na temat tego ,ze nie byl w plutonie.

Omijam posty dot. banana i xantera (ja bym ci juz warna dal, i nie tylko ja) przypierdalasz sie do matchmakingu, a mowisz, do jakich gownianych teamow cie wrzuca. To nie to samo.

Moze mu matchmatching zjebali jak SPkowi w 0,8,5

Bo do 0.8.4 to nie bylo mozliwe.

Sam matchmatching mu nie pozwalal. Jedna z zalet tego premium tanka.

Gram sporo Chirchillem III i VImi tierami i ani razu nie widzialem Chirchilla na VII

Opcje sa takie:

-probujesz nam wcisnac kit

-przewidzialo ci sie

-pomyliles Churchille

-byl w plutonie

-wprowadzili cichego nerfa jak SP

Oj, skille w grze maja sie nijak do znajomosci gry.

A jak jestes taki kox to dawaj 1 vs. 1

Zeby moc porownywaxc nasze staty, zaczekaj 7k bitew.

Staty zanizaja mi czolgi typu M5 Stuart.

Duzo bitew, maly exp i effka

shoob.png

Opublikowano

Curchill III na unikatowy MM i rzuca go tylko do max VI tierow . podobnie jak SuperPershinga type59 i KV5 rzuca max na IX tiery

daje link do mm: http://wiki.worldoftanks.com/images/a/a0/Matchmaking_Chart.png

a co do Churchilla na VII tierach jest to mozliwe poniewaz od kiedy robili 2 servery mm czasem wariuje

osobiscie mialem bitwe : u mnie maus e100 i 13 art VIII a u przeciwnika same arty VIII

a kolega mial : po is3 na strone i po 14 scoutow IV tieru

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

Curchill III na unikatowy MM i rzuca go tylko do max VI tierow . podobnie jak SuperPershinga type59 i KV5 rzuca max na IX tiery

daje link do mm: http://wiki.worldoftanks.com/images/a/a0/Matchmaking_Chart.png

a co do Churchilla na VII tierach jest to mozliwe poniewaz od kiedy robili 2 servery mm czasem wariuje

osobiscie mialem bitwe : u mnie maus e100 i 13 art VIII a u przeciwnika same arty VIII

a kolega mial : po is3 na strone i po 14 scoutow IV tieru

hmm... no to by to tłumaczyło losowanie churcha III.

Sig.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...