Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gotowce

Snickers1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam co sądzicie o komputerach gotowcach cyli już złożonych ?

a i oceńcie mój komputer w skali od 1 do 10 wiem ze marne będą to oceny ale cóż....

Procesor : Amd FX- 4100 Quad-Core Processor

Ram 8gb

64 bit system

karta graficzna - Nividia G-Force 520 2 gb

czy ten komp na gry się na daje czy kupiłem GÓWNO (za przeproszeniem)

Opublikowano

sorry kolego ale kupiłeś najgorsze gówno nie wiem czy na tym kompie w ogóle uruchomisz jakieś nowe gry ale już na pewno nie pograsz komfortowo nawet na low nigdy więcej nie kupuj gotowców

w skali 1-10 dał bym 0

Opublikowano
http://stopgotowcom.pl/

Tyle w temacie.

A komp 2/10. Dlaczego? W Wordzie albo Excelu się pobawisz :> Ewentualnie po necie poszperasz, czy w poczciwego Counter-Strike zapykasz.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Plusy tego PC:

-RAM

-Duża zdatność procka do OC

-System (64bit)

Minusy:

-Procek ma zapotrzebowanie na waty...

-Grafika

-Bez OC procek dosc slaby do gier, do renderu lepszy od niektorych i5 slabszych, po oc jednak koksi (jesli mocne oc,co tu jest latwe)

Ale podaj reszte i dokladniej...

zasilacz

plyta glowna

ram szczegoly

obudowa

I cene.... bo jak np. 800zl to fajnie, bo ... ujdzie xD ale jak np 3k zl ... to czlowieku przejebales ostro

Opublikowano

do 1,5 K chyba kosztował na święta dostałem a ten co mi go szukał to mówił że jest dobry -_- ale się wjebałem

a za ile go opylić można ?

grałem na niem w far cry 3 wiedźminy skyrim deus ex

więcej info wam potem napisze

Opublikowano

Spróbuj licytację na allegro od tysiąca zrobić. Jak kupią za 1200 to sprzedaj i my ci złożymy coś lepszego. Chyba, że jeszcze byłbyś w stanie dołożyć!

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

2,5 k na inny komp jak bym opylił tego za 1,2k sprzedał ps2 z grami to bym miał koło 1k i mam jeszcze swoje więc dobry komp mi byście złożyli ;)

Opublikowano

Pewnie. Jak będziesz miał kasę to pisz. Może coś stanieje przez ten czas, więc narazie nie ma co drążyć tematu.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...