Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Przegrzewanie Laptopa

sorden

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema

mam problem z laptopem otóż przegrzewa mi się on nawet podczas gry w minecraft i world of warcraft gdzie grafike mam na low ustawioną, mam pod niego podkładkę i ciągle podłączoną ładowarkę a i sprawdzałem czy są jakieś wirusy i pusto więc proszę doradźcie coś

xxxxxxx

Opublikowano

wymień laptopa... ;)

wyczyść radiator

nasmaruj porządnie pastą chipset grafiki i procesor

kup lepsza podkładkę chłodzącą

ustaw laptopa w tryb oszczędzania energii

odtaktuj procesor

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

ok stary wiem że ty jesteś geniuszem jeśli chodzi o takie rzeczy ale oddawałem go już 3 razy do serwisu i nadal nic.. a podobno coś smarowali tam

xxxxxxx

Opublikowano

ok stary wiem że ty jesteś geniuszem jeśli chodzi o takie rzeczy ale oddawałem go już 3 razy do serwisu i nadal nic.. a podobno coś smarowali tam

a co się spodziewałeś ? za przeproszeniem wielkie g... napisałeś , zero informacji o czymkolwiek i na co liczysz ze cudem ktoś się domyśli co masz za sprzęt i co było przy nim robione ?

niema i nie będzie żadnych innych opcji dla tego laptopa, chyba że chłodzenie ciecza albo wymiana chłodzenia na płytki Peltiera ale to koszt większy niż zakup nowego laptopa

najlepiej to zmień serwis skoro nie mogą sobie poradzić z gruchotem

zresztą dziesiątki razy było juz pisane na forum : LAPTOP NIE JEST DO GIER . jakiekolwiek przeciążenia typu gry będą powodowały nagrzewanie się sprzętu i to wcale nie jest żadna wada sprzętu tylko niewłaściwe użytkowanie przez użytkownika

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...