Skocz do zawartości

[Problem] Przegrzewanie Laptopa

sorden

Rekomendowane odpowiedzi

siema

mam problem z laptopem otóż przegrzewa mi się on nawet podczas gry w minecraft i world of warcraft gdzie grafike mam na low ustawioną, mam pod niego podkładkę i ciągle podłączoną ładowarkę a i sprawdzałem czy są jakieś wirusy i pusto więc proszę doradźcie coś

xxxxxxx

wymień laptopa... ;)

wyczyść radiator

nasmaruj porządnie pastą chipset grafiki i procesor

kup lepsza podkładkę chłodzącą

ustaw laptopa w tryb oszczędzania energii

odtaktuj procesor

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

ok stary wiem że ty jesteś geniuszem jeśli chodzi o takie rzeczy ale oddawałem go już 3 razy do serwisu i nadal nic.. a podobno coś smarowali tam

a co się spodziewałeś ? za przeproszeniem wielkie g... napisałeś , zero informacji o czymkolwiek i na co liczysz ze cudem ktoś się domyśli co masz za sprzęt i co było przy nim robione ?

niema i nie będzie żadnych innych opcji dla tego laptopa, chyba że chłodzenie ciecza albo wymiana chłodzenia na płytki Peltiera ale to koszt większy niż zakup nowego laptopa

najlepiej to zmień serwis skoro nie mogą sobie poradzić z gruchotem

zresztą dziesiątki razy było juz pisane na forum : LAPTOP NIE JEST DO GIER . jakiekolwiek przeciążenia typu gry będą powodowały nagrzewanie się sprzętu i to wcale nie jest żadna wada sprzętu tylko niewłaściwe użytkowanie przez użytkownika

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Problem] Przegrzewanie Laptopa   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...