Kakanapka Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Witam, otóż mam zamiar kupić sobie nowego laptopa, lecz niestety moje fundusze są ograniczone do 3000 zł :/ Mam prośbę do użytkowników tego forum (Znających się na rzeczy ). Proszę napiszcie mi modele laptopów do 3000 zł dobrych do gammingu oraz w miarę ładnie wyglądających (Ogólnie interesuje mnie kolor czarny ew. srebrno czarny) Chodzi mi o to abym mógł na tym laptopie uciągnąć conajmniej 3 konta w metinie oraz pograć w LoLa na 50 fps+ Piszę tutaj, ponieważ nie znam się na tym za bardzo :/ Proszę o pomoc ! oraz Z góry dziękuje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Lenovo Y580, na przykład: http://allegro.pl/mocarz-lenovo-y580-i5-12gb-1000gb-gtx660-gratisy-i3236886623.html Chyba że dorzucisz do i7: http://allegro.pl/lenovo-y580-i7-3630qm-8gb-1tb-gtx660-2gb-jbl-i3238495559.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael565 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Jeśli od 3000zł to polecam asus r500vj-sx123h. To jest dobre połączenie i7 z w miarę dobrą kartą graficzną. Oczywiście jeśli nie zależy ci koniecznie na 4 rdzeniach i zamiaste lepszego procka chcesz mieć lepszą kartę graficzną to wyżej wymieniony lenovo y580 będzie Tobie pasował. Tu link do tego Asusa: http://asus.strefamarek.allegro.pl/asus-r500vj-sx123h.html Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 GT635M to złom, bez porównania jeśli chodzi o GTX660M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camy Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 nie szukajcie tylko na allegro , jeżeli chodzi o laptopy jest tam drogo. proponuje poszukac na oficjalnych stronach np dell . za ta sama cene a czasem niższą znajdziesz bardzo dobre laptopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titanjium Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 A ja napiszę, że laptopów nie polecam. Kupiłem za nieco ponad 2500 zł i jest do dupy normalnie, rozglądam się teraz za komputerem! Laptop aktualnie się kurzy już miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Combative Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Człowieku, to zależy od modelu... Jeśli ktoś lubi grać a często podróżuje to będzie świetnie. Poza tym - można kupić laptopa za 2500 zł, niby fajnie ale ze zintegrowaną grafiką i będzie do dupy. Ten Lenovo to jest jeden z najwydajniejszych laptopów. Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titanjium Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 W tym moim laptopie jest dedykowana grafika -,- Teraz jest jakaś moda na laptopa, po co komu one? Lepszego kompa dostane w tej samej cenie + wieksza mozliwość rozbudowy. Aktualnie używam komputera z 2 rdzeniami po 2,13 .. Po prostu kur*a laptopy są do dupy i dla osób, które chcą przepłacać i nie mogą żyć bez niego na wakacjach.. Jak ktoś ma pracę "w ruchu" to kupuje na allegro używany jakiś i styknie, a nie zaplacilem 2500 zł za "coś", co się kurzy od miesiąca. Niby Windows 8, 4 rdzeniowy procesor kur*a jeszcze czego a tnie się system .. Za komputer dałem 50 zł, a jest bardzo solidny.. I pogram we wszystko co pozwoli XP-ek. Po prostu nie bierz laptopa, a jak jesteś uparty, że jest dobry, to se lepiej weź komputer / ulepsz jeśli masz + jak chcesz to nawet ten "laptop". Jeden wielki plastik. Płacąc 2500 zł oczekuje porządnego sprzętu, a nie lagującego się, plastikowego, skrzypiącego spacji badziewia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.