Skocz do zawartości

Nowy laptop do 3000 zł ;D

Kakanapka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, otóż mam zamiar kupić sobie nowego laptopa, lecz niestety moje fundusze są ograniczone do 3000 zł :/ Mam prośbę do użytkowników tego forum (Znających się na rzeczy ). Proszę napiszcie mi modele laptopów do 3000 zł dobrych do gammingu oraz w miarę ładnie wyglądających (Ogólnie interesuje mnie kolor czarny ew. srebrno czarny)

Chodzi mi o to abym mógł na tym laptopie uciągnąć conajmniej 3 konta w metinie :D oraz pograć w LoLa na 50 fps+

Piszę tutaj, ponieważ nie znam się na tym za bardzo :/

Proszę o pomoc !

oraz

Z góry dziękuje !

Jeśli od 3000zł to polecam asus r500vj-sx123h. To jest dobre połączenie i7 z w miarę dobrą kartą graficzną. Oczywiście jeśli nie zależy ci koniecznie na 4 rdzeniach i zamiaste lepszego procka chcesz mieć lepszą kartę graficzną to wyżej wymieniony lenovo y580 będzie Tobie pasował. :)

Tu link do tego Asusa:

http://asus.strefamarek.allegro.pl/asus-r500vj-sx123h.html

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Człowieku, to zależy od modelu... Jeśli ktoś lubi grać a często podróżuje to będzie świetnie. Poza tym - można kupić laptopa za 2500 zł, niby fajnie ale ze zintegrowaną grafiką i będzie do dupy. Ten Lenovo to jest jeden z najwydajniejszych laptopów.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

W tym moim laptopie jest dedykowana grafika -,- Teraz jest jakaś moda na laptopa, po co komu one? Lepszego kompa dostane w tej samej cenie + wieksza mozliwość rozbudowy. Aktualnie używam komputera z 2 rdzeniami po 2,13 .. Po prostu kur*a laptopy są do dupy i dla osób, które chcą przepłacać i nie mogą żyć bez niego na wakacjach.. Jak ktoś ma pracę "w ruchu" to kupuje na allegro używany jakiś i styknie, a nie zaplacilem 2500 zł za "coś", co się kurzy od miesiąca. Niby Windows 8, 4 rdzeniowy procesor kur*a jeszcze czego a tnie się system .. Za komputer dałem 50 zł, a jest bardzo solidny.. I pogram we wszystko co pozwoli XP-ek. Po prostu nie bierz laptopa, a jak jesteś uparty, że jest dobry, to se lepiej weź komputer / ulepsz jeśli masz + jak chcesz to nawet ten "laptop". Jeden wielki plastik. Płacąc 2500 zł oczekuje porządnego sprzętu, a nie lagującego się, plastikowego, skrzypiącego spacji badziewia..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Nowy laptop do 3000 zł ;D   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...