Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Quest PACC!

Jtajfun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mógłby ktoś napisać jakie questy zrobić mając 75ek i ile potów i manasów brać. Czekam. Pozdrawiam, Hail Aldora!

Opublikowano

Fire Axe ,ten na drefi z necro , vamp shield kolo wejscia na inq , banshee, vengoth( jesli masz team) w sumie te chyba sa takie zarobkowe chya ze dostepowe tzchcesz to ofc yala ,zao .

Opublikowano

questow jest cała masa np blue legi jakieś taski a opłacalnych skrzynkowych z dobrymi nagrodami jest około 150+ jak nie więcej. wejdzie na tibia wiki pl i masz tam ładne opisy

xmMfHrm.png
Opublikowano

zrob sobie farmine questa ,a to jeszcze zalezy czy chcesz robic dla zarobku czy dla zabawy bo jesli dla zabawy to new frontiera, exlporer, taski, i addonowe i outfitowe questy

Opublikowano

Zrobiłem Fire Axe Questa, Blue Robe questa, Vampire Shield questa.

Teraz Blue Legs, a jaki task radzicie? Mysle o tym co z Wyvernami :)

Mowcie jakie dalej questy? I co bardziej sie oplaca na 80 lvl,

jesli bede expil na Hero. Demon czy zaoan helmet? Zaoan czy golden legs? Mowcie jakie wy byscie zrobili eq na ten lvl:)

Opublikowano

A jeszcze jedno, w jakim miejscu to hero? Miasto i tak mniej wiecej, jezeli mozna tak Was wykorzystac ;)

A i jeszcze jedno czemu uważasz, że armor obojętnie jaki ?

czyżby już nie był taki potrzebny ?:)

Opublikowano

A jeszcze jedno, w jakim miejscu to hero? Miasto i tak mniej wiecej, jezeli mozna tak Was wykorzystac ;)

A i jeszcze jedno czemu uważasz, że armor obojętnie jaki ?

czyżby już nie był taki potrzebny ? :)

Hero na yala albo na edron ,ale Ek raczej na yala bij.

@ co do armora na twoim levelu nie ma roznicy czy nosisz dsm czy demon armor czy mpa.

Na 100= i po zrobieniu questow i tak bedziesz nosiił lepsze klaty.:)

Opublikowano

Zostane do 100 przy magic plate armor. Dreamer Chalenge quest opłacalny jest na mój 78lvl ? Strasznie zainteresowal mnie ten outfit i tarcza :) Jakies wskazowki. Z gory dzieki :)

Opublikowano

Jeśli chcesz expic na mobach co walą dużo z łapy to kup eq z phisical abs bo to sporo daje to się tak wydaje że to niby 5 czy 10% ale waste mniejsze

Nie wiem czemu ale jak mówisz "moby" to odrazu mi się z metinem kojarzy... ^_^

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...