Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Spolszczenie

korek2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od razu sorry, że tak temat po temacie, lecz napisałem aby został zamknięty nie potrzebnie.

A więc chodzi mi o spolszczenie do fantasy, nawet na same questy.

Masz prawo zakładać nowe tematy, chill. Ze spolszczeniem raczej słabo jest. W ogóle już chyba takowego nie ma. Jeżeli masz problemy z questami to próbuj tłumaczyć sobie z WP albo pytaj na forum. ;)

Opublikowano

Nie wiem, chyba tylko te oryginalne. Bo teraz robię Q w nariat, później idę do mooraski. Więc chyba tylko te oryginalne.

I tak na marginesie ma ktoś może angielską mapę nairat?

Dobra, nie trzeba już. Mam pytanie, czy jak mam bloka 50%, i oddam Q na pbi lub pasku, to dostane całe exp z Q czy 50%?

1368562381-U456617.jpg

Korek < 3

Opublikowano

Nie wiem, chyba tylko te oryginalne. Bo teraz robię Q w nariat, później idę do mooraski. Więc chyba tylko te oryginalne.

Spróbuj to:
http://catshare.net/1CEBKAWYrWAka3CK
http://virusscan.jotti.org/en/scanresult/db92c559f53d1b96b28f11d6b098b559a912671b

Dobra, nie trzeba już. Mam pytanie, czy jak mam bloka 50%, i oddam Q na pbi lub pasku, to dostane całe exp z Q czy 50%?

100 * 3 = 300

0.5 * 300 = 150

150% expa dostaniesz

Opublikowano

Omg, myślałem, że blok expa nie działa na dostawane expo z questów.. A ja 151 wbiłem w nairat na bloku.. LoL.

I tak w ogóle pasek dodaje 2,5; a pbi 2.

I jeszcze coś, jeśli mam zainstalowane 2 lc, z tego w jednym mam rozwalony pasek skilli, chodzi o ten pliczek od linoskoczka, to co muszę wgrać z tego drugiego do pierwszego, aby było normalnie?

1368562381-U456617.jpg

Korek < 3

Opublikowano

Omg, myślałem, że blok expa nie działa na dostawane expo z questów.. A ja 151 wbiłem w nairat na bloku.. LoL.

I tak w ogóle pasek dodaje 2,5; a pbi 2.

1. Blok expa nie działa na questy.

2. Pasek dodaje 2.5x, pbi 3x.

Opublikowano

pbi *3 jest weź sobie sprawdź najpierw bez oddaj a potem z i zobaczysz... kilka osób mówi że *3 a ty dalej przy swoim xD

Opublikowano

100% - norma

200% (pbi) + 100% (norma) - 300%

300% - 3x

300% (pbi + norma) - 100% (normy) - 200%

200% - 2x

Na cholerę odejmujesz 100% normy?

+200% = dodajesz 200% expa i dodajesz to do normalnego, czyli 100% i wychodzi 300%

Wiesz co to 1%? To jest 1/100 z czegoś. Jeśli dodasz 200% z niczego, to będzie 0, więc nie możesz odejmować normalnego expa i z niego liczyć.

@top

Fantasy to pliki USA czy GER?

Opublikowano

Ehh, szkoda. A mam takie pytanko, na którym lvl mam iść do kapeli na fantasy?

Questy w kapeli zaczynają się koło 150 lvl'a. ;x Więc od razu, bo w kapeli są najlepsze questy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...