Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]W którym folderze znajdują się tekstury m1

Remover

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam pytanie - w którym folderze znajdują się tekstury podłoża w m1? Rozpakowałem plik TERRAIN i jest tam dużo folderów, i w każdym są jakieś tekstury trawy, i teraz nie wiem, który folder zawiera tekstury m1.

mjsvch.jpg

Czy ktoś wie który to folder?

Opublikowano

Samo za siebie mówi a , b i c to miasta

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Samo za siebie mówi a , b i c to miasta

Niestety, nie :/ Sprawdzałem, i zmieniła się tylko dolina seungryong :( Tyle tych textur tam jest, że nie wiem które są od m1 :/

Opublikowano

Nie widzę tekstur m1. Jest tam tylko minimapa, chyba że coś przeoczyłem, ale dzięki za odpisanie w temacie :)

Tak więc, gdzie są te pieprzone tekstury, oto jest pytanie...

Opublikowano

W textureset masz w plikach .txt zapisane nazwy tekstur. W m1 jest trawa więc będzie to "grass". Następnie zamień tą teksturę na swoją tylko wtedy zmieni się Ona nie tylko w m1, ale również tam gdzie jest Ona przypisana. Więc jeżeli chcesz zmienić tylko w m1 to wgraj teksturę pod nową nazwą, spakuj terrain i zmień w textureset nazwę w pliku txt z "grass.dds" na swoją, spakuj textureset i DONE.

tumblrmg54dr4jlx1qfspoc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...