Mrostry0407 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Siema, otoz robie sobie mapke, i potrzebowalem duzo miejsca, wiec powycinalem troche tu, troche tam itd., tylko teraz problem, chce to zakryc a recznie nie dam rady ( z 2H roboty). Podajcie mi jakies komendy na robienie gor z GRZYBOWEGO dirtu, nie trawy! daje lajki ;f "Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afryk4 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 zmieniasz nr z trawy na grzybową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrostry0407 Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 @UP Nie zrozumiales mnie, na potrzeby mojej budowli wycialem naturalna gore, i teraz chce zrobic nowa, ale nad owa budowla, by wygladalo to naturalnie "Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPCTaylor Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Diamentowy kilof do ręki /brush sphere IdGrzybni Jeśli potrzebujesz bardziej zaawansowanego narzędzia, to VoxelSniper. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.