GameOn Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Witam, kolega prosił aby złożyć mu komputer do 2000zł.Najlepiej z i5 i 560GTX chyba że są lepsze karty w tej cenie. Przewiduje małe O/C procesora.Komputer ma być przede wszystkim do gier, ale i nagrywania i od czasu do czasu streamowania.Mam nadzieje że wszystko dobrze opisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Stream nie stream, w tej cenie nic lepszego nie dostanie: http://www.morele.net/inventory/info/kPCfGM/ Można dać i7 ale wtedy GPU HD7770 co nie ma sensu najmniejszego, z kolei lepsza karta = i3 więc też kupa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati7855 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 za 2k zestaw to żadne oc, zwłaszcza na zestawie True. raczej nic lepszego nie dostaniesz. Dopiero przy 3570k można jakieś oc walnąć. Bierz zestaw True STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni ! Mój Potwór : I5 3350p, Club3D 7870xt le, Msi b75-p45, Silentium PC deus 500w, goodram 4gb 1333 cl9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Dokładnie, w tej cenie pod OC tylko Phenomy (może jakieś FX'y) które i tak są gorsze od i5 więc wiadomo co wybrać. Chyba że typowo pod render i stream to Phenom 1045T lub lepszy, 6 fizycznych rdzeni robi swoje choć w grach będzie to raczej i tak słabsze od takiego i5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GameOn Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Spoko, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.