Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić, żeby klocki się same odnawiały ?

Rocketeer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zaczynam grać w minecrafta. Mam swój własny serwer i gram z kolegami . Tylko chcę wiedzieć jedno - co zrobić, żeby klocki się same jakby odnawiały , czy coś ? Na innych serwerach jak grałem,gdy chciałem zniszczyć jakiś klocek, był napis "You do not have permission." Jestem nowy w te klocki .;p

Opublikowano

Klocki nie mogą same się odnawiać. Od tego jest plugin na silnik Bukkit "MineResetLite", ale robi się to komendą, nie automatycznie.

Jeśli nie posiadasz tego silnika serwera, to nie zrobisz tego.

Bukkit to silnik, na którym działają pluginy. To co widzisz na serwerach to pluginy na właśnie ten silnik.

You do not have permissions.

Jest to plugin WorldGuard, które blokuje budowanie dla graczy na danym obszarze.

Jesteś w tym nowy, więc starałem się wytłumaczyć jak najjaśniej. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, to pisz śmiało. Chętnie pomogę.

343731479829004887779.png

Opublikowano

to co u góry WorldGuard to zabezpieczenie przed niszczeniem to nie odnawianie klocków lecz brak możliwości niszczenia myślę że wyjaśniłem :)

e734156f6eeb582f017b276b29ec0310.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...