Miyoshi Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Cześć! Postanowiłam rozpocząć swoją przygodę ze Smite. Czytałam parę poradników, ale nadal mam troszkę pytań. Na forum oficjalnej strony jest postać Afrodyta, której nie ma na samej stronie głównej ani w spisie bogów. Czy jest ona dostępna? Która postać (płci żeńskiej :P) jest najciekawsza/najlepsza? Jak tworzy się tutaj swoją postać (chodzi mi oczywiście o build, skille itp.) Jaki jest ogólny zarys gry - wiem tyle, że trzeba zabić minotaura. Ale chciałabym wiedzieć coś więcej. Poziomy, zbroje, ulepszenia itp. Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charlie120 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Witaj! 1.Afrodyta jest dostępna w grze od około miesiąca. 2.Według mnie neith gdyż ma doskonałe skille które unieruchamiają przeciwnika, posiada leczenie. 3Jest odpowiedni temat o buildach dla danych postaci. 4.Na początku musisz ubić 2 wieże z każdej strony: są trzy linie lewa/srodkowa/prawa. Następne musimy ubić mocniejszego fenixa po nim jest minotaur. W ciągu gry można iśc do dżungli po różne buffy np:wartość ataku, regeneracja many są też 2 mocniejsze stwory: Gold Fury za zabicie jej dostaję cała drużyna 300golda i Fire Giant za którego dostajemy wszystkie bonusy oprócz złota. W grze dostępny jest maxymalnie 30lvl postaci. Prawie każdy zakupiony przedmiot posiada 3poziomy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miyoshi Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 To jeszcze mam jedno pytanie, ale związane już z samą instalacją. U siebie na komputerze wszystko zainstalowało się poprawnie. Natomiast u mojego chłopaka stanęło na pobieraniu aktualizacji (?). W każdym razie tych 3GB, które ściągają się po instalacji - i tak już z cztery razy. Jaka może być przyczyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charlie120 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Niech spróbuję wejść w opcje i uruchomić reperacje. Jeżeli to nie pomoże to niech zrobi reinstall. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sneakysu Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 To jeszcze mam jedno pytanie, ale związane już z samą instalacją. U siebie na komputerze wszystko zainstalowało się poprawnie. Natomiast u mojego chłopaka stanęło na pobieraniu aktualizacji (?). W każdym razie tych 3GB, które ściągają się po instalacji - i tak już z cztery razy. Jaka może być przyczyna? Wrzuć swoje pliki z folderu na pendrive i skopiuj do jego folderu z grą ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati0s Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Niech znajdzie plik HiRezGamesDiagAndSupport i kliknie tam Repair. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Antywirus bądź firewall może blokować procesy związane z grą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miyoshi Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Kolejna porcja pytań. Jak walczyć? Jestem początkująca, ale powiedzmy, że ogólny zarys gry pojęłam - zniszczyć wieże, feniksa i minotaura przeciwnej drużyny. Z tym, że ja cały czas padam. Jedyne, co jestem w stanie zabić to te automatyczne potworki. Dalej: nie umiem kupić/użyć buffków ze sklepu (I). Nie wiem dlaczego. Jaka postać jest dobra, ciekawa i w ogóle? Czym warto grać, a co raczej unikać? I jakieś linki do opisów tychże postaci bym poprosiła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Początki zawsze są trudne, także się nie zrażaj Trzymaj się z tylu zawsze na początku, gdyż miniony mocno biją w początkowej fazie gry. Z bij nikogo pod wieżą. Już pisałem Ci jak używać aktywnych itemów. W sklepie zakładka Active i domyślnie są pod przyciskiem "f" i "g" Skoków i wszelakich dash'y używaj tylko do gonitwy, bądź ucieczki. Nie napalaj się na killa ! Lepiej mieć staty 3;0;1, aniżeli 8;6;1. Kilka poradników od twórców gry : http://www.youtube.com/watch?v=XSL1fpj5pos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DavidLuiz Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Polecam również oglądanie streamów na twitchu, można się dużo nauczyć, gdyż grają tam doświadczeni gracze. http://pl.twitch.tv/directory/game/Smite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szugones Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Polecam też wbic tutaj http://www.twitch.tv/smitegamepl dosyć latwe gemy do zgarniecia wygralem juz 400 mam nadzieje na wiecej zazwyczaj losowania sa godzine od rozpoczecia stramu oraz na zakonczenie mniej wiecej o takich godzinach 15-17 18-20 21-23 Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sneakysu Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Miyoshi, to jest w jak w lolu ; p- Musisz złożyć dobre itemki na danego boga, by był po prostu dobry.- Staraj się ciągle pushować, jeśli nadarzy się okazja na killa to zabij. - Pamiętaj by nie pchać się np. w 2 wrogich graczy, bo tu wygląd boga nie świadczy, że jest lepszy.- Graj zespołowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaaszek Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Odpal ts3 wejdz na smitepoland.tspeak.pl Napisz sobie w nicku na ts : Jestem nowa chetnie pogram ktos wbije do Cb na kanal I Ci pomoze ogarnac smite... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.