Skocz do zawartości

[Inne]Pytania początkującej. :>

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Postanowiłam rozpocząć swoją przygodę ze Smite. Czytałam parę poradników, ale nadal mam troszkę pytań.

1. Na forum oficjalnej strony jest postać Afrodyta, której nie ma na samej stronie głównej ani w spisie bogów. Czy jest ona dostępna?
  2. Która postać (płci żeńskiej :P) jest najciekawsza/najlepsza?
  3. Jak tworzy się tutaj swoją postać (chodzi mi oczywiście o build, skille itp.)
  4. Jaki jest ogólny zarys gry - wiem tyle, że trzeba zabić minotaura. Ale chciałabym wiedzieć coś więcej. Poziomy, zbroje, ulepszenia itp.

Z góry dziękuję za pomoc. :)

Witaj!

1.Afrodyta jest dostępna w grze od około miesiąca.

2.Według mnie neith gdyż ma doskonałe skille które unieruchamiają przeciwnika, posiada leczenie.

3Jest odpowiedni temat o buildach dla danych postaci.

4.Na początku musisz ubić 2 wieże z każdej strony: są trzy linie lewa/srodkowa/prawa. Następne musimy ubić mocniejszego fenixa po nim jest minotaur. W ciągu gry można iśc do dżungli po różne buffy np:wartość ataku, regeneracja many są też 2 mocniejsze stwory: Gold Fury za zabicie jej dostaję cała drużyna 300golda i Fire Giant za którego dostajemy wszystkie bonusy oprócz złota. W grze dostępny jest maxymalnie 30lvl postaci. Prawie każdy zakupiony przedmiot posiada 3poziomy.

IDcncno.png

To jeszcze mam jedno pytanie, ale związane już z samą instalacją. U siebie na komputerze wszystko zainstalowało się poprawnie. Natomiast u mojego chłopaka stanęło na pobieraniu aktualizacji (?). W każdym razie tych 3GB, które ściągają się po instalacji - i tak już z cztery razy. Jaka może być przyczyna?

To jeszcze mam jedno pytanie, ale związane już z samą instalacją. U siebie na komputerze wszystko zainstalowało się poprawnie. Natomiast u mojego chłopaka stanęło na pobieraniu aktualizacji (?). W każdym razie tych 3GB, które ściągają się po instalacji - i tak już z cztery razy. Jaka może być przyczyna?

Wrzuć swoje pliki z folderu na pendrive i skopiuj do jego folderu z grą ;]

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Kolejna porcja pytań. :)

Jak walczyć? Jestem początkująca, ale powiedzmy, że ogólny zarys gry pojęłam - zniszczyć wieże, feniksa i minotaura przeciwnej drużyny. Z tym, że ja cały czas padam. Jedyne, co jestem w stanie zabić to te automatyczne potworki. Dalej: nie umiem kupić/użyć buffków ze sklepu (I). Nie wiem dlaczego.

Jaka postać jest dobra, ciekawa i w ogóle? Czym warto grać, a co raczej unikać? I jakieś linki do opisów tychże postaci bym poprosiła. :)

Początki zawsze są trudne, także się nie zrażaj ;)

Trzymaj się z tylu zawsze na początku, gdyż miniony mocno biją w początkowej fazie gry. Z bij nikogo pod wieżą.

Już pisałem Ci jak używać aktywnych itemów. W sklepie zakładka Active i domyślnie są pod przyciskiem "f" i "g"

Skoków i wszelakich dash'y używaj tylko do gonitwy, bądź ucieczki. Nie napalaj się na killa ! Lepiej mieć staty 3;0;1, aniżeli 8;6;1.

Kilka poradników od twórców gry :

http://www.youtube.com/watch?v=XSL1fpj5pos

394591421101183179764.jpeg

Miyoshi, to jest w jak w lolu ; p

- Musisz złożyć dobre itemki na danego boga, by był po prostu dobry.
- Staraj się ciągle pushować, jeśli nadarzy się okazja na killa to zabij.
- Pamiętaj by nie pchać się np. w 2 wrogich graczy, bo tu wygląd boga nie świadczy, że jest lepszy.
- Graj zespołowo

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Inne]Pytania początkującej. :>   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...