Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to wystarczy aby zglosic na policje stalking?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

37 letni g(no)j bo tak tego nazwac nie mozna, zakochal sie we mnie (20 letniej dziewczynie) z poczatku byl to kolega znajomych wiec sila rzeczy razem sie widywalismy. teraz jak z kims sie spotykam to niepokoi mnie smsami. pisze ze boi sie ze kocha mnie za bardzo. zawsze jak z kims sie zwiazuje to on dowiaduje sie na temat tej osoby cos i wkreca ze mnie zdradza oklamuje, albo jest taka i taka. przeprowadzilam sie do babci to ubzdural sobie ze znalazlam sobie narzeczonego i do niego sie wprowadzam i ze on mnie zdradza bo on go zna (dodam ze nie bylo zadnego faceta). pisze ze ja go na pewno kocham tylko jeszcze o tym nie wiem, pisze w godzinach nocnych tj 2-3 w nocy, wmawia mi, ze mam jakies problemy w zyciu, ja mu powiem ze nie chce sie z nim kontaktowac to on sobie dopisze do tego cala historie. ogolnie to wie takie rzeczy o ktorych ja sama o sobie nie wiem (mysli o mnie, analizuje i wymysla niestworzone historie) czy to jest stalking? czy to wystarczajacy powod zeby go podac? dodam ze sa to smsy i nie zdarzaja sie one codziennie ale sa upierdoiwe. Raz napisalam ze jest dupkiem i zeby odczepil sie od mojego zycia to napisal ze dziekuje mi za te slowa bo sa szczere. pomozcie. to odbija sie na moim zdrowiu psychicznym

offtopy raportuje

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Pojedź po bandzie, zjedź go na oczach ludzi i pokaż, że masz go w dupie. (Spotkaj się z nim w miejscu gdzie jest dużo ludu :P)

Takich idiotów trzeba tępić.

A może jakiś dobry Troll? :D

graphic.png

Opublikowano

won stąd ! Ty jesteś chłopak, a nie dziewczyna. Ty idź się lecz bo z Tobą naprawdę jest źle.. zwyzywałbym Ciebie bo mi się nudzi ale 7dni dostanę.

Także : wypierdalaj bo napluje Ci do dupy transwestyto.

Witam.
Od jakiegoś czasu mam problem z jakąś wtyczką Java do Google Chrome. Od góry wyjeżdża paseczek z informacją: "Wyświetlanie pewnych elementów na tej stronie wymaga wtyczki Java™". Klikam w "Zainstaluj dodatek plug-in..." przechodzi do strony http://java.com/pl/download/index.jsp Pobieram co trzeba instaluje... i problem jest nadal. Czytałem w sieci, że to przez jakiś dodatek/plugin do przeglądarki od Skype. Owszem, miałem coś takiego ale to usunąłem i problem pojawia się nadal.
Poradźcie coś wesoly.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/834822-brak-wtyczki-w-google-chrome/

I co rudo Ci? Masz rozdwojenie jaźni albo jesteś transwestytą - elo.

photo261314.png

Opublikowano

Ja znam takie historyjki, może ten pan jest nie z pełna rozumu ?

Ubzdurał sobie coś, a później jeszcze będzie dążył do tego żeby cię zabić. Pod pretekstem jesteś moja, będzie cię próbował krzywdzić. Żebyś się go bała i była z nim.

Zgłoś to na policję, później może być za późno.

Opublikowano

Ja znam takie historyjki, może ten pan jest nie z pełna rozumu ?

Ubzdurał sobie coś, a później jeszcze będzie dążył do tego żeby cię zabić. Pod pretekstem jesteś moja, będzie cię próbował krzywdzić. Żebyś się go bała i była z nim.

Zgłoś to na policję, później może być za późno.

Czy wy wszyscy prócz Klausa nie macie mózgu? Ten obojniak (pisze w dwóch osobach robiłem/robiłam) trolluje.. i to marnie. Gdyby RMCF nadal był Globalem to by zrobił tu porządek i by nie było tych marnych trollów bo by perma dostali z powodem "idiota".

photo261314.png

Opublikowano

Taka sama sytuacja była w Trudnych sprawach xD - na prawdę.

Zgłoś to na policję to uwierz nie zbliży się więcej gościu.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Nie oglądasz W11 (xD) ??

Ten gość może sobie coś ubzdurać że Cie kocha porwie Cie i zgwałci xD

A w najgorszym wypadku zabije Ciebie (albo twojego chłopaka )

#JebacSygnatury

Opublikowano

Czy wy wszyscy prócz Klausa nie macie mózgu? Ten obojniak (pisze w dwóch osobach robiłem/robiłam) trolluje.. i to marnie. Gdyby RMCF nadal był Globalem to by zrobił tu porządek i by nie było tych marnych trollów bo by perma dostali z powodem "idiota".

Japierdole może ma z kims konto albo po prostu pisze to ktos co chce jej pomoc.

xnu6ww.png

76561198039800791.pngAddFriend.png

Opublikowano

Japierdole może ma z kims konto albo po prostu pisze to ktos co chce jej pomoc.

miałam z bratem ale teraz już nie. A inne odp. typu trans itd. rapek poleciał ch*je

@top

to iść to zgłosić?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

miałam z bratem ale teraz już nie. A inne odp. typu trans itd. rapek poleciał ch*je

@top

to iść to zgłosić?

Z bratem? I już nie? No to mnie rozjebało bo codziennie zmieniasz płeć zboczeńcu.

Mam wyjebane na te raporty i wiesz co mi możesz zrobić? "Skoczyć z drapacza chmur z otwartym ryjem na sterczący chuj".

Bo według mnie to jest śmieszne i smutne pisać w jednym temacie "koks i dziwki", a w drugim normalną na miarę twoich możliwości odpowiedź.

photo261314.png

Opublikowano

Dobra, słuchajcie. Nie nam oceniać czy on(a) udaje kogoś kim nie jest, czy nie. Proszę o zaprzestanie spamowania i obrażania, a jedynie udzielanie odpowiedzi na temat. Nic więcej zrobić nie możecie. W razie jakiś wątpliwości/uwag pisać na PW do mnie bądź do któregoś z global moderatorów.

Tak, a odpowiadając na pytanie (...): to podchodzi pod naruszanie prywatności i sfery osobistej. Nie ma przeciwwskazań do zgłoszenia sprawy na policję, jeżeli czujesz się w jakikolwiek sposób zagrożona(y).

Opublikowano

Ja pierdole, niby 20 letnia dziewczyna a o takie rzeczy się na forum pyta...

@EDIT

Beka.. Miyoshi. rozdaje wszystkim warny za spam a sami karmi trolla. Do tego niby autorka tematu ma 20 lat a o takie sprawy na forum pisze... gimbus pierhdolony

Opublikowano

Policja mu pewnie gówno zrobi.Powiedz swoim kolegom, żeby go najebali (nic mu nie robiąc poważnego) i się powinien od Cb odczepić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...