Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] 2 rankedy MF

9Jarek9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nieźle :P Jak już dobrze grasz MF to nia graj ciągle aby wyjść z dywyzji w której siedzisz :P

Opublikowano

Co to za pseudo build ?! 2 BT ?! gdzie penetracja ?! Przecież BC i LW to core itemy na Missce -.- Berserki z Alatracity ? -.- Przecież na ADC Furor się robi boziu drogi -.-

Opublikowano

@Juri_gag Nie możesz zrozumieć, że każdy gra z takim buildem który mu pasuje i gra na nim najlepiej? Każdy build robi się pod enemy team. Do tego taki core, że nie potrzebne mu to było

@topic. Bardzo ładne gierki, oby tak dalej.

@down. Widziałem. Ale po co penetracja jak i tak ich jechał? Nie rozumiem, mam kupować penetracje żeby szybciej zabijać a i tak bardzo szybko ich zabijam? Jak dla mnie to strata golda.

Opublikowano

@Juri_gag Nie możesz zrozumieć, że każdy gra z takim buildem który mu pasuje i gra na nim najlepiej? Każdy build robi się pod enemy team. Do tego taki core, że nie potrzebne mu to było

@topic. Bardzo ładne gierki, oby tak dalej.

Popatrz na enemy team w tych dwoch grach. Wiekszosc stackowala troche armora wiec penetration by sie przydalo. To tak do buildu. Co do gier calkiem calkiem, ale jak tez wiadomo miss to najlatwiejszy adc :) wiec tez nie ma tu jakiegos wyczynu.

sstwc.jpg

Opublikowano

@up
Tak, mf najłatwiejsza adc ale połowa grających nią nie umie grać w tym pewnie ty... LOGIKA
@top
Budowanie 2BT w pierwszym meczu to zwykła głupota... Każdy z enemy teamu miał coś na armor, a ty pakujesz full ad bez penetracji mf'ke...
Poza tym IE na mf? Przecież ta postać głównie opiera się na ultimce...
Co do meczu nr 3, no cóż gratuluje penty ale wszystkie twoje buildy są pseudobuildami na mf i nikt nie powinien jej tak budować.

I oczywiście twoje cs'owanie nie wygląda zbyt dobrze ale nie będę cię hejtował już z tego powodu, ponieważ mnie tu zjedzą zaraz.

Opublikowano

Może i build słaby, ale np. w tej ostatniej grze z pentą nie było potrzeby zmieniania buildu, ponieważ zabijałem wroga 3-4 atakami podstawowymi.

Gdybym tą gre przegrywał, to napewno grałbym na innym buildzie.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...