asasing12 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 co dają te punkty elo ? było by miło gdybym za pomoc dostał + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Można powiedzieć, że wyznaczają punkty zaawansowania gracza. Więcej ELO = Więcej wygranych. Im więcej wygranych, tym więcej ELO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asasing12 Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 czyli nie dają żadnych materialnych rzeczy ani statystyk /? było by miło gdybym za pomoc dostał + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McQuicks Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Da. Im wyższe elo tym wyżej w rankingu jesteś. Za 1000 elo dostajesz 50k złota. by McQuicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(:Xevik:) Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Wejdź w osiągnięcia i sobie zobacz co za ile elo się dostaje , za ile wygranych itd A elo jest jak elo poziom gry jestem lepszy , fajnie np. być w top 10 , albo nawet w top 50.... w Osiągnięciach masz wszystko chyba napisane co za co i ile dostajesz. Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości. Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji. Mogę zatracić się we własnych myślach..Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.