Hak3r_PL Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 R E K L A M A AuthMe-100% PL AutoMessage-100% PL AutoSaveWorld-100% PL CapsBlock-100% PL CombatLog-100% PL Essentials-100% PL EssentialsChat-100% PL EssentialsSpawn-100% PL Ghar-100% PL LagMeter-100% PL NoCheatPlus-100% PL Reservations-100% PL IChat Decapitation OtherDrops PermissionsEx SetRankPEX WorldBorder WorldEdit WorldGuard Opis Pluginów -==============- AuthMe Logowanie -==============- AutoMessage Bot który wysyła wiadomości na serwer -==============- AutoSaveWorld Automatyczny Zapis Mapy -==============- CapsBlock Blokuje CapsLocka -==============- CombatLog Ban za ucieczkę podczas walki -==============- Decapitation Po zabiciu przeciwnika dostajesz jego glowę -==============- Essentials Podstawowe Komendy -==============- EssentialsSpawn Ustawia gdzie mają się spawnować Gracze -==============- Ghard Ban po zginięciu -==============- iChat Odpowiada za chat -==============- LagMeter Po wpisaniu /Lag pokazuje TPS serwera -==============- NoCheatPlus Pokazuje czy Ktoś ma Cheaty -==============- OtherDrops Rudy wypadają ze Stone -==============- PermissionsEx Rangi -==============- Reservations Rezerwacja Slota dla Vip'a -==============- SetRankPEX Dawanie Rang -==============- WorldBorder Ograniczenie świata -==============- WorldEdit Edycja Świata -==============- WorldGuard Flagi -==============- HeadAdmin Admin Moderator Vip Gracz http://speedy.sh/h4jRP/Pliki-serwerowe-typu-Hardcore-1.5-by-Hak3r-PL.rar Dodam Za Chwile AKTUALIZACJE https://www.virustotal.com/pl/file/fac0bf050448f3866fc2bf1082f8af0d669c9fa7a2d8c140f271ce099fc9ee7a/analysis/1370022324/ -===== Jezeli ci pomoglem daj Like to mnie motywuje do dalszej pracy! =====- ----==Szukasz Pomocy Technika Serwerowego? Pisz! ==---- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hak3r_PL Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 @REF -===== Jezeli ci pomoglem daj Like to mnie motywuje do dalszej pracy! =====- ----==Szukasz Pomocy Technika Serwerowego? Pisz! ==---- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwIIaD_PL Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Kopiowanie mojego pomysłu z pluginami jedynie brak kolorów tak samo permissions moje bo było zakodowane w pliku .jar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hak3r_PL Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Kopiowanie mojego pomysłu z pluginami jedynie brak kolorów tak samo permissions moje bo było zakodowane w pliku .jar No chyba nie że oprawa podobna to nie znaczy że twoje.. te pliki nie mają nic wspólnego z twoimi jedynie oprawa graficzna.. -===== Jezeli ci pomoglem daj Like to mnie motywuje do dalszej pracy! =====- ----==Szukasz Pomocy Technika Serwerowego? Pisz! ==---- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPCTaylor Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Dobra paczka, ale usuń LagMeter, bo to ma już essentials pod dwoma komendami - /gc - /lag Tak to pliki są OK. PS. mógłbym wiedzieć, co to za czcionka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrickCraft Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 AutoMessage-100% PL Nie jest w 100% pl !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VentusTV Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Świetna paczka chętnie ją zapodam na mój serwer Hardcore tyle,że dodaj factions lub Clans :> i będzie git . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaqqpl Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Fajna paczuszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hak3r_PL Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 @REF -===== Jezeli ci pomoglem daj Like to mnie motywuje do dalszej pracy! =====- ----==Szukasz Pomocy Technika Serwerowego? Pisz! ==---- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HultaJ. Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Paczka dobra, ale mogła być lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomson098 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Świetna paczka, możesz zrobić jeszcze na surv+ gildie, gdyby przyszło mi do głowy bawić się w robienie serwera? 1st post eva! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hak3r_PL Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 @REF -===== Jezeli ci pomoglem daj Like to mnie motywuje do dalszej pracy! =====- ----==Szukasz Pomocy Technika Serwerowego? Pisz! ==---- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazeZero Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Dobra paczka ale prezentacja słaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarQ98 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 paczuszka dobra ale tak jak wyżej prezentacja lipa ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hak3r_PL Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 @REF -===== Jezeli ci pomoglem daj Like to mnie motywuje do dalszej pracy! =====- ----==Szukasz Pomocy Technika Serwerowego? Pisz! ==---- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymbark344 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Zmien z Ichat na EssentialsChat lepsze :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzu55 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Dobre pliki Sam je testowałem i sa super Pomogłem? Daj "Lubię TO!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hak3r_PL Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 @REF -===== Jezeli ci pomoglem daj Like to mnie motywuje do dalszej pracy! =====- ----==Szukasz Pomocy Technika Serwerowego? Pisz! ==---- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hak3r_PL Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 @REF -===== Jezeli ci pomoglem daj Like to mnie motywuje do dalszej pracy! =====- ----==Szukasz Pomocy Technika Serwerowego? Pisz! ==---- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheCytrus! Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 ... Nie pobiorę póki nie dasz skanu, ''dodam za chwile'' od 11 maja :p Mało Ci czasu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hak3r_PL Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 @UP Tak Zabiegany jestem.. -===== Jezeli ci pomoglem daj Like to mnie motywuje do dalszej pracy! =====- ----==Szukasz Pomocy Technika Serwerowego? Pisz! ==---- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheCytrus! Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 @UP Tak Zabiegany jestem.. Heh, to zajmuję tyle co napisanie tej wiadomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hak3r_PL Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 @UP Właśnie Dodaje Skan! ;D -===== Jezeli ci pomoglem daj Like to mnie motywuje do dalszej pracy! =====- ----==Szukasz Pomocy Technika Serwerowego? Pisz! ==---- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darofights Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Słaba prezentacja , ale paczka w porządku ; d Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pankaszmir Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Super paczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.