Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się dzieje z światem...?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W zeszłe wakacje zacząłem pisać z pewną dziewczyną przez Facebook'a. Do tej pory przepisaliśmy 22 tysiące linijek, a co za tym idzie staliśmy się najlepszymi ,,Przyjaciółmi" i mówiliśmy sobie wszystko. Charaktery mamy bardzo podobne, mądra osoba i nawet ładna.

Tylko z tym, iż najpierw podobał jej się krasnal z okularkami (krecik), bo taki ,,Hiszpan" wybiło jej się to z głowy, a w tej chwili zakochała się w debilu który chodzi do mojej klasy i nie przeszedł 2 lata pod rząd :) Patologiczny, dodatkowo palący (taki menel). Ja powiedziałem co o nim sądzę, bo nie ukrywamy przed sobą nic. Ona oczywiście cóż za... Za to to, że mi się ona podoba powiedziałem, ale niestety bez odwzajemnienia, ale ona mnie na prawdę lubi tylko po prostu nie rozumiem jej.

Nie rozmawiamy w ogóle w realu ze względu na to, że ona się mnie wstydzi, ja jej się też trochę wstydzę gdyż jak dotąd nie zamieniliśmy ani słowa tylko FB, FB, FB... On jest typem podrywacza, a co za tym idzie każdą dziewczynę próbuje zdobyć, choć śmierdzi i jest menelem...

Miarka się przebrała gdy powiedział jej, że się jej podoba (każdej dziewczynie tak mówi). Jak ona pisze o nim to mi się coś dzieje, bo na prawdę jest największym debilem w okolicy. Nie rozumiem tego... Dalej walczyć, czy nie?

Temu chłopakowi oczywiście nic nie mogę zrobić, gdyż ma braci i towarzystwo nieobliczalne.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Jeśli ona wybierze jego to lipa z tego , ale zawsze mozna powalczyc . Jak dziewczyna postawi na swoim to koniec . Ale powodzenia zycze

Trolling , hejty i wiele więcej !

Opublikowano

Mam 197 cm, 105 kg, chodzę na Kick Boxing, jego miałbym z szczała chociaż on jest typem żyły ;)

Nie jestem gruby, jestem ubity. Nie rozumiem jej po prostu bo ten chłopak jest największym idiotą bez jakiegokolwiek celu w życiu i ambicji. Dodatkowo to jest były chłopak z tego ostatniego mojego tematy ,,Problemy prywatne", może ktoś pamięta? :)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

skoro jest idiotą a ona się z nim zadaje to ona też jest idiotką i daj sobie spokój.

Opublikowano

Ja pamiętam.

Jeśli cwiczysz kick Boxing Wykorzystaj to.

Gdy bedzie SAM to go złap i pobij go. Możesz go też postraszyć takim sposobem że gdy bedzie palił na patio lub gdzieś zrób zdjęcie.

1367750039-U864681.jpg

card.png

Opublikowano

Myślę, że jeśli coś jest na rzeczy, czyli czujesz coś do niej to warto walczyć. Może to taka ''prowokacja'' i ona tylko udaje, że jej się tamten chłopak podoba? Może chce zobaczyć twoją reakcje bo boi się, że ty nie chcesz z nią być. Jeśli tak nie jest to poczekaj, jak tamten facet, faktycznie taki jest, to prędzej, czy później ją rzuci. Lub na odwrót. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

lol, na pewno musi Ci na niej zależeć skoro nawet do niej nie podszedłeś w realu. Skoro podoba jej sie jakis idiota to ona też jest idiotką.

Opublikowano

Nie będę się z nim bił, bo oni są nieobliczalni i prawdopodobnie byliby w stanie mnie zadźgać...

Ona też się mnie w realu wstydzi tzn. cokolwiek do mnie powiedzieć...

1368908122-U621182.png

Opublikowano

Nie rozmawiamy w ogóle w realu ze względu na to, że ona się mnie wstydzi, ja jej się też trochę wstydzę gdyż jak dotąd nie zamieniliśmy ani słowa tylko FB, FB, FB... On jest typem podrywacza, a co za tym idzie każdą dziewczynę próbuje zdobyć, choć śmierdzi i jest menelem...

Sam sobie odpowiedziałeś . Jeżeli nie wyjdziesz do niej pierwszy to możesz zapomnieć o niej . W końcu to chłopak podrywa dziewczyne , a nie na odwrót . -.- On może poderwał ją jakimś tekstem , ale ty i tak masz przewage skoro to już twoja "przyjaciółka" , to musisz się z nią spotkać , a nie siedzieć przed kompem na forum i pisać coś takiego .

Btw.

Paradisia ja też miałem taki problem i to dosłownie , więc wiem co pisze.

Wyjdź z nią na dwór nawet na ten rower bo w końcu ładna pogoda B) i pogadaj o tym co chcesz .

@edit

Piszecie żeby go pobił <hahaha> . Nie tędy droga. Pokaż że umiesz coś słownie załatwić , a nie od razu się bić.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Może w końcu się przełam i zagadaj do niej normalnie? Widzisz jak jest teraz... Przez fb nigdy jej nie zdobędziesz.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Właśnie to miałem napisać. Przełam barierę ... :D Idź do niej, zagadaj, traf w moment kiedy będzie sama, a nie z koleżankami, bo jeżeli się Ciebie wstydzi to Cie spławi :) Albo grzecznie da do zrozumienia, że nie chce z Tobą rozmawiać :P

Od czegoś musisz zacząć, a pisanie na fb niczemu nie służy i nic dzięki temu nie osiągniesz.

Opublikowano

Coś próbój robić walczyć o nią. A jeśli to nic nie da to znaczy ,że nie jest tego warta ,ale mówisz ,że ten skurwiel ma braci.To zapłać dla "dresów" i mu wpierdolą ,albo ty mu wpierdol najlepiej jak ona to widzi ,żeby widziała ,że na tobie jej zależy potem z dresami tymi dla jego braci wpierdolicie jak będą się sapać.Ale z tymi dresami to różnie może być lepiej jak byś o pomoc przyjaciół poprosił.Taki jest świat już same zera,gówna są góra, a uczciwych się tępi...

Opublikowano

Hah, mam tak samo w klasie. No może nie jest menelem i nie pali ale też śmierdzi. Wszystkie próbuje podrywać a nawet całować ;0.

No lecz właśnie przez to żadna go nie chce.

@t

No jeśli ona się jemu podoba na serio to już klapa, lecz wątpie żęby tak było. Możesz wywyższyć się na nim lub poprostu robić wszystko by ją zdobyć :)

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

popierdol babke powiedz ze jesli jej przejdzie to niech napisze bo predzej czy pozniej koles <menel> popierdoli tą laske i zobaczysz ze sama napisze :P

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Opublikowano

Jak on jest taki jak mówisz no to poczekaj, na pewno on ją żuci albo odwrotnie i będzie się tobie wyżalać ;)

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

no właśnie

On jest typem podrywacza..

Skoro jest taki to ona mu się znudzi prędzej czy później , no chyba że jej jakoś to wcześniej uświadomisz i od razu z nim zerwie .

ALE PROSZĘ CIĘ , NIE PISZ Z NIĄ TYLE PRZEZ FB BO TO DO NICZEGO DOBREGO NIE ZAPROWADZI.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Też mnie to zastanawia,dlaczego ładne dziewczyny zazwyczaj wybierają takich meneli co palą,piją itd.

A tacy fajni kolesie jak np: ja nie mają dziewczyny ;__:?

Opublikowano

Przez fb nie poruchasz.

Jak gada z tym gościem, to teraz odpuść. Poczekaj aż skończy się rumakowanie, a sama do Ciebie przyleci z płaczem ;)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Jedyne prawilne wyjście to olać to. Skoro teraz ucieka do typa, który jest kompletnym debilem, to znaczy, że nie jest ogarnięta i tobie się na nic nie przyda.

Przez fb nie poruchasz. [2]

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Where is the fuck logic? Piszesz że dziewczyna Cię lubi tylko masz problem bo podoba się jej nieodpowiednia osoba, chcesz mu coś zrobić za to że z nią jest? Jesteś tylko jej przyjacielem. Ja nie rozumiem o co Ty chcesz "walczyć" jak już wspomniałeś, o jej szczęście? Z czasem jeżeli on rzeczywiście będzie nieodpowiednią osobą to z nim zerwie i problem z głowy.

Opublikowano

Pieprz to, u mnie też w szkole jest taka ładna i mądra dziewczyna która w tym roku miała trzech chłopaków, z tego jeden to najbardziej ordynarny człowiek w szkole oraz największy pijak i palacz, zaś drugi to typowy pedał - rurki, vansy, grzywka i niedługo będzie obita morda. Trzeci podobny do pierwszego, ale nie palił wcale, pali sporadycznie, ale traktował ją jak "bohatera drugoplanowego" - praktycznie totalnie ją olewał. Genialne, nieprawdaż?

Może ona sama kiedyś cię zechce i przyjdzie.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Zdecydowałem, że już z nią nie piszę. Bardzo się zniechęciłem tą rozmową o tym gościu, bo nie rozumiem jak może się podobać komuś największy debil, a za pierwszym razem największy pedał. Za niedługo wycieczka trzy dniowa ja i ona jedziemy, tamten koleś nie bo nie został przez zachowanie dopuszczony do wycieczki to może się coś wyjaśni.

Mam nadzieję, że sprawa się wyjaśni aczkolwiek wiem jak się to skończy tylko próbowałem aby do tego nie doszło, ale ona jest bez względna.

Ja nic nie mam zamiaru już z tym robić...

1368908122-U621182.png

Opublikowano

Gdybym miał taką najlepszą przyjaciółkę, a ona by zakochała się w idiocie bez ambicji i totalnego tępaka, to za jakiś czas bym zaśmiał się jej w twarz, że miała mnie w dupie dla kogoś, kto nie załatwi sobie dobrej pracy i nic w tym kierunku. Jak by mieli ze sobą zostać to by miała przejebane w życiu :)

On by tylko pił / palił a ona do pracy + ogarnianie wszystkiego w domu :D

Gardzę takimi dziewczynami i mam totalnie w dupie co o mnie pomyślą jak im to powiem.

Najdziwniejsze jest to, że nie odzywacie się

do siebie w realu, tylko FB. Ja bym się wstydził

chodzić z laską menelką, a nie rozmawiać z

przyjaciółką bez względu na to, jak wygląda

czy cokolwiek w tę stronę.

Właśnie dlatego nie mam przyjaciółek.

Nie spotkałem jeszcze żadnej normalnej

dziewczyny w mojej szkole czy okolicach.

Bo mamy XXI wiek -.-.

graphic.png

Opublikowano

pamiętam, w gimbazjum zawsze 'huligany' były wybierane przez te ładniejsze dziewczyny, ale jak wiadomo są oni w takim wieku, że 'szpanują' tym, że postawi się nauczycielowi albo przewróci kosz na śmieci. Jak to się mówi "maczo" ? xD, daj sobie spokój za jakiś czas sama do Ciebie przyjdzie, a wtedy ty będziesz mógł kopnąć ja w dupę i wyjdziesz zadowolny ^^.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...